Bu Gece Patronum ve Arkadaşlarıyla ava çıkmayı planlıyoruz ama bir türlü yer bulmuş değiliz. Galata Köprüsü ,Sarayburnu Civarında palamut çinekop vb. tutabileceğimiz yer tavsiyesi olan varmıdır. ve palamut çaparisi ile alabilirmiyiz, takım tavsiyesi olan varmıdır. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Gökhan hoşgeldin aramıza. Mera olarak kimse tam yer söylemez burada ama forumu biraz kurcalarsan veya geçen senenin raporlarından vesair birşeyler çıkarabilirsin. Birde Vedat Abayoğlu amcamızın konularında mera tarifi var onlara da bakarsan faydalı olur..
Teşekkürler Tavsiyelerinize uyarım peki çapariyle alabilirmiyiz yoksa yemlimi atalım ne tavsiye edersiniz.
Sarayburnu, galata pek tekin yerler değil, birsürü tinercisi ayyaşı var, boğaza gidin. Ya Tarabya ya Arnavutköy yada Baltalimanı sahilinden mantarlı takımla sarıkanat deneyin bence.
Boğaz iyidir ama, ilk defa gidecekseniz size tavsiyem yanınıza 20-30 tane takım ve makina için misina alın.Zira ilk gidenler için adeta kabus gibi suyun dibi.Sürekli takımlar takılıyor. Boğazın müdavimi değilseniz tarabya, kalender, hisarönü sürekli dipe takım takarsınız ve burnunuzdan gelir. Galata ve un kapanında bu sorun yoktur. Bilginize.
akşam rota değiştirip karaköye gittik ilk 5.ci atışta orta boy bi çinekop aldım ,ama nedense arkası gelmedi. bizim patronda sabırsız olduğu için fazla durmadık döndük rapala ile attık ilk defa rapala ile attığım için nasıl bağlanması gerekir bilmiyorum doğal olarak kilitli fırdöndü arkasınada sıkma kurşun bağladım acaba bu bağlama doğrumudur ?.