Merhaba Balıksever dostlar, Nasipse 26.05.2012 Cumartesi günü Bursa'dan İstanbul Galata köprüsüne istavrit tutmaya gideceğiz. Galata köprüsündeki son durum hakkındaki bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Sevgi ve Saygılarımla......
)) abi ne hallere geldik denizlerimze cokca bulunan istavrit bile cıkmaz oldu artık iller arası balık yakalamaya gider olduk galata koprusunu bilmiyorum ama bogazda bolca istavrit tutabilirsniz hala karadenize gecisteler
kardeşim merhaba nasılsın , boşuna oralara gitme ben seni mudanya da istavrite çıkarayım,müsait olduğun bir gün program yapalım sağlıcakla kal.
Seyit kardeşim selam, hamdolsun iyiyim. Maksadımız gezmek aynı zamanda da balık tutmak. Müsayit bir zaman progam yapalım kardeş. Saygılar..
balıklar havyarlı dün bende emirgana gittim fakat balıklar avyarlı sadece sardalyalara el koydum gerısını saldım sardalyalar havyarsız balık var ama havyarlı kimse tutmasın mümkünse az sabır sonra bol bol tutucaz ..
Merhabalar, Organizasyon atçek Gökhan abimizin tavsiyeleri ile Arnavutköy'de yapılmış olup, 11 kg istavrit 3 kişi ile alınmıştır. Gökhan abimize teşekkürler.