Hepinize rastgelsin arkadaşlar..... Ben siteye yeni üye oldum..... Benim çalıştığım iş yeri galataya çok yakın oldugu ıcın genelde gece avına gıderım.bazen kefal ıstavrıt,ızmarıt cıkarırım.yalnız en son gıttıgımde cok ufak kracalar vardı ve sadece 3 -4 tane ızmarıt cıkarabıldım. Dun gunduz bır arkadasım kopruden gecmıs ve hıc balık yokmus herkes oltasını sıkıntıdan sudan bıle cekmısler. Bu gece gıtmeyı dusunuyorum yakın tarıhte gece gıden varmı dıye sorcaktım cunku oraya gıttıkten sonra uyumadan sabah ıse gelıyorum ondan sonra aksama kadar uykusuz calısıyoruz..... Boyle bır forum sıtesını duzenleyenden Allah razı olsun çok bilgiler var burda hala ogrenmekteyım
uslucan galatada akşamları eşkina balıgı yapıyor ama senin yem bulman lazım canlı teke bunu bulursan balık yakalarsın bol şanslar
tekeyıde kepçen varsa fenerle karakoy sahilden iskelenın sandalların ordan çıkara bılısın oda olmazsa kurtla takılırsın
hosbulduk Nedim abi Arkadaslar fıkırlerınız ıcın teseskkur ederım.dayanamadım yıne gıttım gece 6 tane ızmarıt 8 tane ıstavrıt cıkardım baktım kı kefaller uste gezıyor bende hemen kefale salladım ama bu sefer kefaller gıttı gece saat 2:30 dan sonra hıc cıkmadı bılgınız olsun
Arkadaslar bugun galata koprusunde takıldım belkı bılırsınız emeklı zabıta amırı Ismaıl abı ve ıgne takımları satan Vedat abıyle gorustum ve 2-3 saat takıldım balık yok ve gece yunus balıgı gezdıgı soylenıyor.Gunduz kefal takımları bıle bos cıkıyor yalnız aksam 8-9 arası sardalya vuruyor bılgınız olsun.Eger bu saatte gıdecek olanlar varsa caparı takımını hazırlasın.Hatta bıraz bılgı vereyım sardalya suyun ustunde oldugu ıcın caparıyı denızde atar atmaz 3-4 makara asagına ınıp caparıyı sallayın cunku bu balık dıpte bulunmaz.Ayrıca sabah da sardalya gorunmus cıkaranlar cıkarmıs ama sabah en fazla 1 kılo cıkarabılmısler...Hepınıze rast gelsın
selamlar, arkadaşlar izmirden boru kurdu getirtiyorum, galata köprüsünde verim alabilirmiyim. yada hedef balık ne olmalı, nasıl bir takımla gitmeliyim. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler