Galata Köprüsü

Konu, 'Bölgeler' kısmında uslucanbudu tarafından paylaşıldı.

1. uslucanbudu

uslucanbudu ÜMİT USLUCAN

Hepinize rastgelsin arkadaşlar.....
    Ben siteye yeni üye oldum.....
    Benim çalıştığım iş yeri galataya çok yakın oldugu ıcın genelde gece avına gıderım.bazen kefal ıstavrıt,ızmarıt cıkarırım.yalnız en son gıttıgımde cok ufak kracalar vardı ve sadece 3 -4 tane ızmarıt cıkarabıldım.

Dun gunduz bır arkadasım kopruden gecmıs ve hıc balık yokmus herkes oltasını sıkıntıdan sudan bıle cekmısler.
    Bu gece gıtmeyı dusunuyorum yakın tarıhte gece gıden varmı dıye sorcaktım
    cunku oraya gıttıkten sonra uyumadan sabah ıse gelıyorum ondan sonra aksama kadar uykusuz calısıyoruz.....

Boyle bır forum sıtesını duzenleyenden Allah razı olsun çok bilgiler var burda hala ogrenmekteyım

2. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.

3. TASMACI

TASMACI ergun

uslucan galatada akşamları eşkina balıgı yapıyor ama senin yem bulman lazım canlı teke bunu bulursan balık yakalarsın bol şanslar

4. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    tekeyıde kepçen varsa fenerle karakoy sahilden iskelenın sandalların ordan çıkara bılısın oda olmazsa kurtla takılırsın

5. uslucanbudu

uslucanbudu ÜMİT USLUCAN

hosbulduk Nedim abi
    Arkadaslar fıkırlerınız ıcın teseskkur ederım.dayanamadım yıne gıttım gece 6 tane ızmarıt 8 tane ıstavrıt cıkardım baktım kı kefaller uste gezıyor bende hemen kefale salladım ama bu sefer kefaller gıttı gece saat 2:30 dan sonra hıc cıkmadı bılgınız olsun

6. uslucanbudu

uslucanbudu ÜMİT USLUCAN

Arkadaslar bugun galata koprusunde takıldım belkı bılırsınız emeklı zabıta amırı Ismaıl abı ve ıgne takımları satan Vedat abıyle gorustum ve 2-3 saat takıldım balık yok ve gece yunus balıgı gezdıgı soylenıyor.Gunduz kefal takımları bıle bos cıkıyor yalnız aksam 8-9 arası sardalya vuruyor bılgınız olsun.Eger bu saatte gıdecek olanlar varsa caparı takımını hazırlasın.Hatta bıraz bılgı vereyım sardalya suyun ustunde oldugu ıcın caparıyı denızde atar atmaz 3-4 makara asagına ınıp caparıyı sallayın cunku bu balık dıpte bulunmaz.Ayrıca sabah da sardalya gorunmus cıkaranlar cıkarmıs ama sabah en fazla 1 kılo cıkarabılmısler...Hepınıze rast gelsın

7. sances

sances Sener Atmaca

Favori Kamış:
    Albastar Krokodil 2785 - 390 - 150/200 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Score 50
    En İyi Avı:
    Hedef : (Kısmetse) Lüfer / Kalkan /
    selamlar,
    arkadaşlar izmirden boru kurdu getirtiyorum, galata köprüsünde verim alabilirmiyim. yada hedef balık ne olmalı, nasıl bir takımla gitmeliyim.
    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler