Merhaba abilerim ben galata koprüsüne gitmeyi düşünüyorum sabah 5 gibi orda olucam ama ne vardir o satte hangi yemleri kulancami bilmiyorum caparileri yada yardim ederseniz sevinirim tesekurler
Enes'cim keşke İstanbul'da olsaydım mutlaka haberim olurdu ne çıkıyor? Neyle? vs. vs. ama malesef İzmir'deyim, bekle mutlaka giden abilerin cevap yazacaktır. Şimdiden rastgele..
yeşil tüy ince takım istavrit çaparisi al bu aralar palamut alıyolarmış ordan temin edersin rastgele gelince bize haber verirsin
bence 5 te gitme. Uykunu al 9 da git. Boğaza bakan Eminönü tarafında tam ortadan yemli at. Çok güzel iri izmarit var. Yakalaması da zevkli. Rast gele
o saat cok guzel bı saat önce yanına termosunu al cay kahwe artık ne sewersen bırde sandıvıc yap galatanın emınonuye bakan tarafında yer sec kendıne sonra takım olarak palamut caparısı ıstawrıt caparısı yemli takım ve kıbrıs takımı lufer ıcın hazır takımlar war oda muhakkak olsun duruma gore hareket edersın bu ara o saatte lufer yapıyor we yem olarak hamsı kraca kullanabılırsın sanslıysan palamut yapma ıhtımalıde war baktın bunlar olmuyor yemlı takım ıle dıbe yakın atar we karıdes takarak izmarit denersın olmadı caparını atar ıstawrıt deneersın olmadı (he bı somunda ekmek al ) kefale yonelırsın gecen hafta yanımda caparı ıle ekşina alan bile oldu bereketli mekandir hadi rast gele dostum
ya birde ben bir şeyi merak ediyorum. duyduğum kadarıyla bazı kendini bilmezler köprüde yer falan satıyorlarmış doğru mu bu? ben öyle bir şeyle karşılaşsam kavga çıkar kavga
aklıma eski bi türk komedi filmi geldi hani köprüyü satıyodu uyanığın biri bundan iki ay önce gittim hiç mutlu etmedi beni balık vardı ama serçe parmak kadardı.eger yeterince katletmemişlerse o yavruları şimdi istavrit olmuşlardır
niyet o ortamda bulunmak, istanbul manzarası, insanlar cıvıl cıvıl falan, o atmosferi için istiyorum. balık olursada ohh daha ne beklerim. ama o dengeden yoksun adamlarla karşılaşırsam berkan abinin dediği gibi rapala niyetine onları takar atarım
Yer satmazlar ama, yerlere sahiplenirler... Malzemeci denen berduşlardan uzak bir yerde durmaya çalış. Daha iyisi boş ver galata'yı.
peki galata köprüsü sanirim aciliyomuş yani bilmiyorum tam saat kaçta aciliyo 5 :30 gibi orda oluruz cumartesi
Açılma falan yok. O eski köprüde. Malzemeciler birçok yeri işgal ediyor. Boş kamışları koyarak, burası dolu diyorlar. Kiralıyorlar oltaları. Bu ara en çok kefal çıkıyor. Ama çok çok ufaklar. Neredeyse orta boy istavrit kadar. Bence en iyisi izmarit
ben dün ordaydım baya iri istavrit aldık birazda izmarit gece 1 ile 5 arasıda çinekop güzel yapıyo rastgele.
olmasada raporla vee tabiki köprüde ne var ne yok bir geniş özet şeklinde raporlarsan süper olur birde resimlersen köprünün şuanki halini dahada süper olur rastgele
bunlar körüde iş yapar mi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Alttakiler bir ihtimal palamut olursa iş yapabilir. O da "yapabilir". Yani yapar değil, kesin bir şey söylemek zor. Üsttekiler ise köprü için çok kalın. İstavritin abarttığı, çok bol olduğu durumda biraz iş yapar. Köprü için anahtar, ince, köstekler arası uzun ve köstekleride uzun takımlardır. Köprüde 0.15'den kalın beden ve/veya köstek kullanmayın. İdeali 0.08 beden ve köstekitir. Zaten uzak atmak, büyük kurşun vs. derdi olmadığından kopartma şansı pek yoktur. İnce takımın en büyük derdi, biriyle karışırsa ayıklamak gibi bir şansınız olmayacağıdır genellikle. Ki köprüde de çok takım karışır