Galata köprüsünde Eşkina

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında SazanAvcisi tarafından paylaşıldı.

1. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    Merhaba Galata köprüsüne gitmeyi düşünüyoruz Eşkina gece çikan bir balik cogunlukla saat kaçta çikiyo birde hangi yemle hangi takim gerekli şamandiralimi atiyoruz gece olmasi sebebiyle her kese rast gelsin

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    kardeşim klasik 3lü dip bulabilirsen teke yada boru kurdu hiç bulamazsan kırmızı kaya kurtları köprüde satılanlardan. balığın taşını bulman önemli hava kararınca at oltanı. ama ben senin yerinde olsam köprüde uğraşmam evinin olduğu sahil zaten kayalık pendik sahilde güzel eşkinalar çıkıyor diye duymuştum oraları denemen bence daha mantıklı köprüde hangi noktanın dibi kayalık bilme imkanın yok. şimdiden rastgele...

3. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    Haklisin:thumb: köprüde o kadar zorluk çekmeye degmez Teşekler

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Köprüde güzel eşkinalar yakalanıyormuş ancak çıktığı noktalar kısıtlı olduğu için bu yerler oranın müdavimleri tarafından her zaman kapılıyormuş. Sanırım köprünün ayakları civarında yakalıyorlar, bir akşam gidip gözlemlemek en iyisidir.

5. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Cumartesi Yada Cuma akşami gitmeyi düşünüyorum yazirim abi sana

6. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bir Şey daha Sormak İstiyorum Bu mevsim eşkinaya uygunmu yani şu anda eşkina var mi

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Şu sıralar eşkinanın tam zamanı.

8. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    eşkina k.yalıdan suadiyeye kadar uzanan sahil şeridinde çıkmakta . köprüye gidip kendini harap etmeye değmez . küçükyalı limanın önündeki mendirekte suadiye basketbol sahasını geçtikten sonraki limanın bulundugu burun da ve caddebostan migrosun önunde çıkıyor . yem olarak teke öneririm tekeyide sapı uzun bir kepçeyle limanlarda çıkarabilirsin . takım olarak şamandıralı ve klasik 3 lü dip oltası kullana bilirsin dip oltasına gelincik balığıda gelebilir . eti çok lezzetlidir sakın suya atma :) şimdiden rastgele

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hakan abi küçükyalıda eskiden çok güzel eşkinalar varmış ama 3 yıl önce yanılmıyorsam izmitten bir grup gelip zıpkınla tarumar etmişler avlağı. :( şuanda da anca porsiyonluk balıklar çıkmaktaymış. ama tekeyi o mendireğin oradan çıkarmak mümkün. ben daha çok boru kurdunun buralardaki maharetini merak ediyorum.

enes kardeşim eğer bu hafta içi cuma akşam hariç (cumartesi lys sınavım var) buralardan olta atmaya karar verirsen ve istersen zevkle eşlik edebilirim sana ;)

10. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    vay be bunu bilmiyordum biz çok güzel eşkinalar alıyorduk dediğim yerden ben eski k.yalılıyım hatta doğma büyüme k.yalılıyım 2.5 yıldır niğde deyim :) suadiye limanın ordaki burunu öneririm ordada çok iri eşkinalar ve çok iri ispari tutmak mümkündü o zamanlar tabi şimdiki durumunu sen daha iyi bilirsin

11. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    suadiye tarafına bir kere gittim abi oda karagöz niyetiyle, gece boyu koca koca gelinciklerle uğraştım :) ama bu yakınlarda denemeye değer... :rolleyes:

12. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    gelincik diyip geçme Yahudi Lüferi denir ona harika bir balıktır ben çok severim :) biz gelinciği bostancıda çok tutardık parakete ile :)

13. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    öyleymişte ben pek ısınamadım 2 numara iğneyi midesine kadar yutuyor, derisi zaten acayip kaygan bezle bile zar zor kavrıyorum balığı... :(