Galata raporu cumartesi gecesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında rasgele37 tarafından paylaşıldı.

1. rasgele37

rasgele37 ahmet

En İyi Avı:
    istavrit,kefal,izmarit
    Herkese selamlar raporum biraz geç oldu kusura bakmayın cuma akşamından tüm balık ekipmanlarımı hazırlamıştım sabah işe giderken yanımdaydı hepsi cumartesi günü işyerinden izin almamla birlikte 16:30 gibi köprüde oldum yer bulmak biraz sıkıntı olsada yavaş yavaş evine gidenler oluyordu balıgını tutup bende güzel bi yer buldum gündüzden mezgit ve istavritler oltamı ziyaret etti tek tük izmarit vardı.hava kararınca sağlam vuruşlar almaya başladım ve o istedigim vuruşlar başlamıştı.Komşu eczaneden arkadaşta arkadaşın evi yakın oldugu için oda yanıma ugradı çay içip sohbet ettik oda oltasını açtı yemleyip bir kaç balık aldı.arkadaşın gelmesiylen sabahlamaya karar verdik.güzel bir gecenin sonunda nasibimiz bunlardı.Çok büyük izmarit kaçırdım arkadaşlar.yem olarak midye ve karides kullandık.takım olarakda 4 igneli klasik dip oltası..http://t1308.hizliresim.com/1d/n/rpzm9.jpg herkese saygılar sevgiler bol bereketli avlar dilerimreeling balıkların yarısını arkadaşımla paylaştım onunki biraz daha azdı

2. ozkan79

ozkan79 özkan

:)

cumartesi sabah saatleri bende galatadan geçtim azınlıkda olmasına rağmen kovalarda iri izmaritler gördüm,

ayrıca palamut çaparisi yapanlar vardı ama kovalar boştu,

senin herhangi palamut gözlemin oldumu ?

her zaman rastgele :thumb:

3. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Avınızı tebrik edrim, galatadan palamut haberi geldi bu arada...

4. rasgele37

rasgele37 ahmet

En İyi Avı:
    istavrit,kefal,izmarit
    özkan abi palamut tutan hiç olmadı olsaydı mutlaka bi hareketlilik olurdu diye düşünüyorum çok saol abi

5. rasgele37

rasgele37 ahmet

En İyi Avı:
    istavrit,kefal,izmarit
    çok saol emre abi bu hafta sonu bende palamut denemesi yapıcam inşallah