Herkese selamlar raporum biraz geç oldu kusura bakmayın cuma akşamından tüm balık ekipmanlarımı hazırlamıştım sabah işe giderken yanımdaydı hepsi cumartesi günü işyerinden izin almamla birlikte 16:30 gibi köprüde oldum yer bulmak biraz sıkıntı olsada yavaş yavaş evine gidenler oluyordu balıgını tutup bende güzel bi yer buldum gündüzden mezgit ve istavritler oltamı ziyaret etti tek tük izmarit vardı.hava kararınca sağlam vuruşlar almaya başladım ve o istedigim vuruşlar başlamıştı.Komşu eczaneden arkadaşta arkadaşın evi yakın oldugu için oda yanıma ugradı çay içip sohbet ettik oda oltasını açtı yemleyip bir kaç balık aldı.arkadaşın gelmesiylen sabahlamaya karar verdik.güzel bir gecenin sonunda nasibimiz bunlardı.Çok büyük izmarit kaçırdım arkadaşlar.yem olarak midye ve karides kullandık.takım olarakda 4 igneli klasik dip oltası..http://t1308.hizliresim.com/1d/n/rpzm9.jpg herkese saygılar sevgiler bol bereketli avlar dilerimreeling balıkların yarısını arkadaşımla paylaştım onunki biraz daha azdı
cumartesi sabah saatleri bende galatadan geçtim azınlıkda olmasına rağmen kovalarda iri izmaritler gördüm, ayrıca palamut çaparisi yapanlar vardı ama kovalar boştu, senin herhangi palamut gözlemin oldumu ? her zaman rastgele :thumb:
özkan abi palamut tutan hiç olmadı olsaydı mutlaka bi hareketlilik olurdu diye düşünüyorum çok saol abi