Herkese merhabalar. Bu akşam 16.09.2008-18.00 den sonra galata veya unkapanı tarafına gitmeyi düşünüyorum. Köprücülerden yardım istiyorum son durum nedir acaba. Bu arada arzu eden var ise bana katılabilirler. Birazda iki çift lafın belini kırarız. Varsa farklı verimli yerler oralarda olur. Şimdiden teşekkürler...
Galata ve Unkapanında şu anda balık çok zayıf ancak balıkçılar sahurda köprüyü dolduruyor ve sabah gelecek palamutları bekliyorlar. Sabah 4:30-7:00 arası bir anda palamut akın ediyor ve 1 saat içinde kesiliyor. O arada herkesin kısmetine bişeyler düşüyor. Gelen palamutlar da oldukça iri en ufağının 400 gr civarında olduğu söyleniyor.
Bilgileriniz için çok teşekkürler. İşten sonra gideyim diyorum yine kafama eserse sabahlayabilirim o zaman. En azından yerimi kapmış olurum
Bu aralar pek bişey yok gibi,sabahlayıp uykundan olma derim sahur yaptım tıklamadı bıle genede rastgele
Bugün sabah 05:30 da galatada oltamı attım denize. Ve hiç birşey yoktu. 05:30 dan 11:00 e kadar şansımı denedim ancak 4-5 tane istavrit geldi. Köprüde hiç kimse balık tutamıyordu. Saat 09:00 gibi dört tane yunus göründü. Onun için bizde tutamadık. YUNUSLAR köprünün buğaz tarafına doğru köprüden 40-50 metre uzaklıkta dalıp çıkıyorlardı. Yani anlıyacağınız bugün galata çok durgundu. bu durgunluğun sebebide çok çok büyük ihtimalle yunuslar oldu. Teşekkürler...
Dün gece bende yücel beyi dinlemeyip gittim galata ya 18.00 - 23.00 arası bir kaç iri istavrit aldım. ne izmarit nede başka birşey, tık yoktu. bi ara düşünmedim değil ayastafanos ibrahim abinin avlağı olan yeşilköye gideyim diye. ama ayaklar galataya çekti yine. neyse kafamı dinlemişoldum. Bu arada galata da bile gırgır yapıp ağ atıyorlarmış. takımcılar söyledi. durum çok vahim. Sağlıcakla kalın...