arkadaslar yarın ALLAH kısmet ederse galata köprüsündeyim tüm arkadasları bekliyorum insallah benim günüm olacak
vedat hayırlısı kardeşim fotoğraf makinası götürmeye unutmaki tuttuğun balıkları bizde görelim bol şanslar
delirecem capariler yemliler hepsi hazır cep tel var cekip bayramdan sonra artık yayınlarım hepinize teşekkürler
olurmıu yok sade capari olurmu her türlü still deniyecem öncelikle yemli capari yemliye zaten sargana da geliyor bakarsın cinekop ada atarım biliyom karaköy güzel istavrit yapıyo her gün yapar üsküdar iskelesinin en sonu büyük gemilerin yanastıgı yer orda her türlü balık yapar ama su an istavrit var neyse balık olsunda yarın atacaz bir seyler
arkadas karaköyden gelen taraftan köprünün ilk sıralarında olacam yer bulursam veya devam aynı sıradan biraz ilerde mustafa abi var takım satar onun yanında olurum tanırsın zaten arkadasım ok
üsküdarda balık kesildi ne istavrit ne diğerleri çıt yok ben gitmedim ama dolaştım ve hiç yakalayan yoktu nereye gitti bu balıklar anlamadım 4,5 gün önce tıkır tıkır geliyodu oysa