:thumb: HERKESE SELAM DOSTLAR HEPİNİZE RAST GELSİN İNŞAALLAH BU SEFER GALATADA KAZANAN BİZ OLDUK DOĞRU HAVA ,DOĞRU GÜN,DOĞRU ZAMAN,DOĞRU YER, TOPLAM SKORUM 14 ADET ÇİNAKOP 16 ADET İRİ İSTAVRİT YER GALATA KÖPRÜSÜ KARAKÖY BOĞAZA BAKAN TARAF KULANILAN YEMLER İSTAVRİT İÇİN KARİDES,ÇİNAKOP İÇİN HAMSİ TAKIMLAR: 9 N0 WMC SİYAH İĞNEDEN 4 KÖSTEKLİ YEMLİ DİP TAKIMI 5 NO WMC BEYAZ İĞNEDEN 3 KÖSTEKLİ 3 İĞNELİ MANTARSIZ DİP TAKIMI DAHA İYİLERİ SİZLEREDE RAST GELSİN SAĞLICAKLA KALIN İNŞAALLAH :thumb:
Tebrikler kerem abi güzel av olmuş birdahaki sefere daha neşeli ve bereketli olur inşallah. Kefali bekliyorum bende o da bir gelse süper olacak kadıköy de tık yok ))
Kerem tebrikler, güzel bir av olmuş. Daha da iyileri rastgelsin. Bu arada hangi saatler arasında avlandın?
tebrikler eline sağlık ben de bu akşam galata ya gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmetimize ne çıkıcak karşımıza
saat belli değil önce gürpınar yapıp ordan galataya geçicem ama saat 9 olur 12 olur bilmiyorum ordaki balık durumuna bağlı ama sabaha kadar orda olucam sonun da öyle görünüyor
abi o zaman geçerken haber verebilirsen bende gelebilirim ama sabaha kadar olmayabilir hanım kızıyo sonra ama 9-12 arası uygun olur benim için...
Kefal gelecek diye bekleyeceğine, kefalin kendisine gitsen daha iyi olmaz mı? Nerede bulunacağının tarifini vermiştik nasılsa.