HERKESE SELAM DOSTLAR Cumartesi ve Pazar günü galata adeta show yaptı diyebilirim,biz ani bir karar ile pazar günü sabah 7 de köprünün unkapanına bakan tarafında zorda olsa yer bulmayı başardık ,çok kalabalıktı ful + ful desem yalan olmaz yani Akşam dişli saatine kadar istavrit alırız akşam 16:30 gibide dişli takımlarımızı sallandırırız diye düşündük,mükemmel bir hava vardı balık bir kenara hava durumu bile yetiyordu adama diyebilirim Tabiki tek dezavantaj insan kalabalığı ve trafiğiydi Bu da güzel bir tecrübe oldu çünkü çok iyi bildiğimiz halde kendimize hakim olamayıp pazar günü gittik ve bir sırada 4 kişi olta atarak yeni bir rekora imza attık diyebilirim Neyse herkesin işi bildiğinden dolayı takım karışması gibi bir sıkıntımız olmadı diyebilirim,ama malesef 16:30 kadar ki avımız çok verimli geçmedi istavrit çok seyrekti aklımıza hemen iki neden geldi havanın güzel olması yada dişlilerin ,yunusların balığı sokmaması olabilir diye düşündük ama içimden bir ses bunun iyi haber olduğunu söylüyordu, Ve beklenen saat geldi 16:30 sularında güneş yeni batmaya başlamışken ilk denememi yaptım ve ilk vuruş ve ilk çinakop geldi ,bizim bölümdeki ilk çinakopu ben aldım ikincisini yanımdaki av partnerim Sami abi aldı ve balık başladı beyler 16:30 dan saat 21.30 kadar balık müthiş bir av verdi ,ben yorgunluktan dolayı ancak 7 dişli yakayabildim fakat inanın en az 15 dişli kaçırdım ,yorgunluktan tasma atıcak halim kalmamıştı, tabi zaman ilerledikçe konsantrasyonda azalıyor sabah 4 de kalkarak akşam 21 e kadar dayanmak kolay olmuyor ve performansı ister istemez etkiliyor fakat herşeye rağmen çok zevkli ve mükemmel bir gün geçirdik , Şu aralar vakti müsait olan herkese galatayı tavsiye ederim 16:30 dan sonra çok güzel dişli yapıyor bilginize sunulur Sağlıcakla Kalın Hepinie Rast Gelsin İnşaallah Hava çok güzel galatadan selamlar An itibari ile galatadayım ,istavrit seyrek akşam çinekopu bekliyoruz. Galataya ziyaretimize gelen Hüseyin kardeşimize bir balık yakalayarak armağan ettik ve birlikte bir av sözü verdik Bugünkü galata nasibimiz 7 adet dişli 3 adet kefal ve biraz istavrit Allah bereket versin inşaallah
580 kişi bakmış 3 kişi yorum yapmış. cyrr Şu an köprüde sanırım adım atacak yer yoktur Ellerinize sağlık,rastgele.
Tebrikler Kerem. Hem yakaladığın balıklar için tebrikler. Hem de öyle bir ortamda avlanabildiğin için tebrikler. İkinci tebrik niye, bugün galatayı ilk kez kendi gözlerimle gördüm. Ve o kalabalıkta avlanabilen herkesi tebrik ederim. O nasıl bir ortam öyle ya... Ben tekirdağda avlakta benden başka 3-4 avcı görsem amma da kalabalık, rahat avlanılmaz burada diye canım sıkılır. Demekki ist.da yaşasam balıkta stres atacağıma daha çok bunalırım
tebrikler c.tesi gecesi bende galataya geldim dediğin gibi ful+ful dü hatta gemilerin geçtiği orta kısım bile doluydu yer bulamadığım için tarabya otelinin oraya geçtim eli boş döndüm ama galata hala güzel av veriyor
Sabrınız ve avınız için tebrikler. Büyük konuşmak gibi olmasın da köprüde at-çek kofana çıksa o kalabalığın içine gireceğimi sanmıyorum
Güzel yorumlar için herkese teşekkürler ,vallahi balık tutmak sanat ama galata köprüsünde 5 metre alanda 4 kişi olta atarak karıştırmadan tutmak ayrı bir sanat olsa gerek
harbiden büyük başarı 8 metrelik tekne ile gittigimizde en fazla 4 kişi zor olta atıyoruz ki bu durumda bile taktırıyoruz oltayı tebrik ediyorum abim seni