selam abiler yarın sabah 7 gibi galatada olmayı düşnüorum istavrit yaparmı acaba bılgınız varmı yardımcı olursanız sewınırım )
merhaba erkan kardeşim daha erken gidip eminönü tarafına bakan yerden deneme yaparsan rast gelebilir.. 7 de balık yapan tarafta pek yer olacağını sanmıyorum, yanında karides bulundur yemli ile alma şansın daha yüksek
Unkapı köprüsünde hiç avlanmadım nedendir bilmem alışkanlık herhalde hep galataya giderim.Unkapı dahamı iyidir galatadan yoksa farkı yokmudur.
vay vay kopru avcıları burda toplanmış ne guzel arkadaşlar yemlı takım ıle daha ıyı sonuc alırsınız aynı zamanda tek tuk ırı ızmarıt gelıyor bırde yeşil ınce çapari deneyın denerım belkı şanş sıze guler
slm arkadaşlar bende aynı soruyu yöneltmek istiyorum galatada istavrit durumu nedir bilgilendirirseniz sevinirim
sabah erken saatlerde 0.10 köstek 0.12 beden yeşil yada beyaz (beyaz tercihimdir)tüyle denemeler yapmanı tavsiye ederim geri kalan saatlerde yemli takım ile balık alırsın,eğer çaparin iyiyse her saat balık alırsın.geçen hafta pazar-cumartesi günü unkapanı daha berektliydi.sana rastgelereeling
darkklly kardeşim geçen cuma c.tesi full galatadaydım bütün millet yokları oynadı resmen şuanki durumu biliyomusun kardeşim istavrit seyrekmi yoksa çoğalma varmı.veya tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim tahminen istavrit ayın kaçından sonra bol yapar ocak ayındaki gibi ?
bende oradaydım haliç tarafında çapariyle 51 tane istavrit aldım.pazar günü galatayı gezdim kefal vardı sonra unkapanı eyübe bakan tarafa geçtim orada 2 kiloya yaklasık hem çapariyle hem de yemli takım ile aldım.şu sıralar unkapanı iş yapıyor.cuma günü yağmurlu olarak gösteriyor cumartesi balık yapacak gibime geliyor.
balığın başlamasına az kaldı abi,nisanın 10u gibi başlar 25inden sonra çinekop yapar hazirana kadar devam eder sonra yumurtlamak amacıyla bütün çinekop partileri karadenize yollanır.
Yarın ben de akşam iş çıkışı köprülerden birine gitmeyi düşünüyorum.. hava kararana kadar (6-8 arası) takılırım, maksat olta suya değsin, bakarsın bikaç balık ta alırım, kısmet..
unkapanına gitmeni tavsiye ederim abi hani sana resmini yolladığım köstek var ya onu kullanırsan balık alırsın raporunu bekliyorum abireeling reeling
hava kararana kadar çapari iş yapabilir, sonra biraz yemli takılır sonra da dönerim.. hayırlısı bakalım..