Yarın avlanmayı düşünüyorum çapari ile. Galataya mı gitmeliii idk boğazamı gitmeliii idk ????? Eğer cevabınız boğaz ise metrobüs ile nasıl gidebilirim.. idk ???? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür edeerim. reeling
kardeşim önce nerde oturuyorsun.anadolu yakasımı avrupa yakasımı ? boğaza metrobüs ile gitme olasılığın yok.sadece zincirlikuyuda inip sarıyer arabalarına binebilirsin.ortaköy veya. ama sana tavsiyem elbette boğaz olur. ama köprüye gideceksen çaparine muhtemelen kraçalar gelecek,o yüzden köprüde yemli takım denersen daha iri istavritler alabilirsin. 5-6 iğneli yemli takım siyah veya beyaz iğne kullan farketmez.yem olarak karides kullan.60 gr kurşun idealdir.kurşun dibe değdikten sonra 3-4 kulaç yukarı sarıp bekle.5 dk da bi vuruş kesin alırsın. bol şanslar.
Avcılarda oturuyorum avrupa yakasında dün gece botla acıldık avcılarda ama hep kraça avladık. yarın muhtemelen galata köprüsüne gidicem . en azından bildiğim yer giderim yemli takım atarım artık yapıcak bişe yok
bayaa acıkta diyen yanlış biliyor burda sandal kirası 8 lira 4 kişi 2 saat çıksan hem hesaplı hemde verimli balık alırsın. normalde güzel istavritler alırdık ama dün gece nedense hep kraçaydı şimdi bende farklı bi konuda kayalardan avlanıldıgını gördüm bi başlık açıyım bakiyim varmı bilen eden :S kayalardan pek balık vermez diye biliyordum avcılar..
4 kişi sandal çekilmez ya fazla olur 3 en fazla. ayrıca burda saati 5 lira.birde kraça biraz yüzeye yakın olur.takımı dibe yakın aksiyona başlatırsan daha iri balıklar alabilirsin ve 10 no iğne ile. sağol cevaplar için