arkadaşlar başlıkta modelini verdiğim gps'ime harita yüklemesi yaptığımda ekranda görünmüyor, nedendir? bilgisi olan varmı acaba?
sayın Öztan, konunuzun haftasonuna denk gelmesi,dolayısı ile çoğu üyemizin balıkta,dışarda olduğu farz edilecek olunursa,cevapların gelmesi hemen olmaya bilir. konuya hakim arkadaşlardan en kısa sürede fikir verecekleri düşüncesindeyim.
doğrudur, umarım birşeyler çıkarda kullanabilirim. dalışta gerçekten faydalı olacağına inandığım için üzerine gidiyorum biraz. teşekkürler...
öztan bey, aşağıdaki linkte bulunan haritalarıda arşivinize ekleyebilirsiniz, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27480
elınızdekı gps ın yanında gelen yazılımmı mutlaka kullanın. ve yanılmıyorsam ( 10 sene once aynı gps i kullanıstım) 1-2 ufak ayarlama yapmanız gerekıyor. dunyanın kuresellıgınden kaynaklanan projeksıyon duzeltmelerını yapğpmanız lazım. eger ıstanbulda ıkamet edıyorsanız sıze tavsıyem 1 harıt amuhendısınden yardım ısteyın. eger cevrenızde harıta muhnedısı yoksa karakoy lımanınn orada baytekın magazası var. orada bu gps ler satılıyor. teknık konularda sıze yardımcı olacakalrdır.
yazılım direk yüklü olarak geldi yani ayrıca birşey yok. program yüklü ancak yüklediğim haritaları ekranda göremiyorum. sadece orjinalle gelen USA yol/kara haritası görüntülenebiliyor. adres için teşekkür ederim...