Merhaba herkese. Yaklaşık 4 aydır Antep'te çalışmaktayım. Ve Antep tarafında tatlısu avlak yerleri dahi bilmediğimden üşenmeden her haftasonu yine Yumurtalık taraflarına gitmekteyim. Antep'te tatlısu avına giden veya haftasonları Yumurtalık'a gidip gelen veya gidip gelmek isteyen arkadaşlarla tanışmak isterim. Rastgele herkese...
Merhaba mustafa abi.. Ben ali Gaziantepde oturuyorum ben zaman buldukca tatli su balikciligi ile ilgileniyorum genelde islahiye tahta kopru barajina gidiyorum..Sen antepde nerede oturuyorsun istersen reelde goruselim veya özelden mesajlasalim gidelim ... Nedersin ..
Hosgeldin kardesim Antep e, sen yaz bana , hem dernegimizi de tanimis olursun, antepde cok yerler var, seni gezdiririz, Bos yere uzaklara gitmene gerek yok, yemlemesini bilene her yerde balik var!!!!!!
Mustafa Abi Merhaba, Çok teşekkür sıcak karşılaman için.Nasıl irtibata geçebilirim sizinle?Derneğiniz ve üyelerinizle tanışmak için can atıyorum. Tatlısu konusunda herhangi bir tecrübem olmadığını şimdiden söylemek isterim. Sizden öğreneceğim çok şey var. Kendinize iyi bakın.
bende antepteyim mustafa abi merhaba bende antepteyim dernege katılmak ve balık tutabilecegim yerleri öğrenmek istiyorum
Erhan kardesim, yakinda arasada reklam bildirilerimizi asacagiz, bir toplanti ilani yapacagiz, bayramdan sonra arasada balik malzemeleri satan dükkanlarda reklamlarimizi görürsün, tel acmak istersen özel mesaj yaz sana teli yazayim, selamlar
Antep Abi Ben Geçen Hafta Hava Alani Yolu Ilerisinde Bi Baraja Gittim Bu Pazarda Haci Aslan Göleti Ile Allben Göletine Gittim Ama Tuttuğum Sadece 6 - 7 Adet Işaret Parmagi Uzunluğunda Baliklardi Saliverdim Tekrardan Doğaya Haci Aslan Göletinin Orta Kisimlarinda Kolum Kadar Baliklari Görüyordum Suyun üstüne Zipliyorlardi Ama Bi Türlü Oltaya Vurmadila Be Abi Deli Oluyorum Böyle Olunca
Selam erhan havalimanin ilerisindeki y er kayacik baraji orada dip oltasi calismiyor birde alleben goletinde dedigin gibi kucuk baliklar var .Benim sana sormak istedigim sey Haci Aslan göleti tam olarak nerede ilk defa senden duydum ...Tarif edebilirmisin...
hacı aslan göleti burç köyü ilerisinde hacı aslan köyü var burçtan sonra 7 km felan köye girmeden en son köprüden önce sağa dön veya köprüyü geçtikten sonra arabanı müsait bi yere park et yürümen gerekiyor çünkü göle giden sağlam bi yol yok
Evet kşın yağmurda çamura batarsınızö bazramda 4 . gün Atatürk barajındayız... katılırsanız beraber gideriz...
abi kaçırdık yaaaaaaaa mustafa abi senin msjı bugün gördüm daha kaçırdık valla inşalah avınız bereketli olmuştur. olamadığım için çok üzügünüm ama bizde pazar gitmeyi düşünüyoruz nereyi önerirsin abi bi fikir verirseniz hepinizinden bekliyorum yolu düzgün balığı çok neresi var
Slm arkadaşlar ben gaziantep'in nurdagı ilçesinde oturuyorum balık avını çok severim genellikle ben deniz avını severim ama diger avları sevmedigimden degil yer ve arkadaş olmadıgından gidemiyorum barajlara filan eger beraber benide yanınızda kabul ederseniz bende katılmak istiyorum her avınıza ben çalışıyorum ama her hafta sonu av yapabilirim yanınıza bir arkadaş istemezmisniz nurdagından geçerken benide alın lütfen...