Arkadaslar, dernek calismalarimiz gayet iyi gidiyor, burada ilanlarımızı asarak derneğimizi bire bir tanıtıyoruz. Gaziantepte tüm balik malzemeleri satan bayilerle görüserek ilanlarımızı astık, ayni zamanda tırıvırı ile alakalı resimlerimizi tırıvırı bölümüne aktardık.Değerli ŞİMENDİFER nikli editörümüz bize çok yardım etti. Kendisine buradan Teşekkürlerimi sunarım.Şimdi birazda tanıtım yapalım)))))) Yeni açılan Balık pazarı yaklaşık 14 dükkan ve iki lokantadan oluşuyor.Gaziantep e ayrı bir yeninlik katan bu pazar sakinleri bir kooparatif oluşturmuşlar.Başkanla yaptığımız görüşmede kesinlikle yumurtalama zamanında hic bir tatlı su ürünü almayacaklarını ifade ettiler Balık Pazarındayız Pazardaki Lokanta Sütünlarda asılı beyaz görürünümlü derneğimizin reklam brosürleri Fırat ın Şabut isimli balığı, inşaallah birgün seni oltama takarım)))))) .Böyle bir pozu kendi tutuğum balıkla çekecem,söz))))))
Hayırlısı olsun tekrar. İlk iki foto yine tırıvırı afişi fotosu belli ki. Ama parladığı için tam olarak ayırt edemediğimden o ikisini ayırmıştım. Afiş astığınız yerdekileri bilinçlendirmek adına, dernek olarak onlarla iletişim halinde olmanız iyi olacaktır. Dilerim Gaziantep'de balıkları ve balıkçılığı koruma anlamında güzel işlere imza atarsınız.
Azimle çıkılmış güzel bir yol. Dilerim yeterince destek alır, üye sayınızı hızla çoğaltırsınız. Kolay gelsin.. Not: Fotodaki sigara! Olmamış!
Tenkitte haklisiniz üstadim, ama gercekten ben ilk gördüm, tiryaki degilim ama görmeden olmus itiraz gelirse kaldirabilirim
Iyi dilekleriniz bizi menmun ediyor, demin (1 saat kadar önce) Sehitkamil (Gaziantep) Belediye Baskani Sayin Karsligil Bey ile görüstüm, bu hafta yogun calismalari oldugu icin haftaya görüsecegiz, insaalah Dernegimizi ve calismalarimizi kendisine anlatacak ve yapmak istediklerimizden kendisinden yardim talep edecegiz.
Hocam hayırlı uğurlu olsun;uzun soluklu bir çalışma için yola çıkmışsın Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın ASOBDER başkanı olarak canı gönülden kutlar derneğimizin derneğinize yapabileceği destekler olursa taleplerinizi beklerim; Rast Gele...
sayın başkanım bana bu av ve balık malzemeleri satan dükkanların adreslerini verebilriseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler bol balıklı günler...
Bu dükkanlar hepsi Arasa deniler elmaci pazar mevkiinde dir. Tekke camii yani, bizim dernegimiz de ocak pasaji icindedir. Bol sanslar....