Değerli Arkadaşlarımız ve Dernek Üyelerimiz, Tatlı Su Kefali avlamaya gidiyoruz!! Bildiğiniz üzere uzun zamandan beri bir araya gelemedik. Toplu bir araya gelmemize vesile olması münasebetiyle, geçen yıl yaptığımız bir dernek etkinliği ve tırıvırı kullanımını yasaklama çabarımız az da olsa etkisini göstermişdir. Bu yıl da dernek ve çevre sevdalılarıyla beraber JANDARMA ya da haber vererek aynı etkinliği sürdürmek istiyoruz. Ne zaman mı? Gaziantep -İslahiye, Tahtaköprü Barajına; 13 Şubat 2011 Pazar Müracat: oltader@yahoo.com.tr Arkadaşlarımız isim listelerini veya kaç kişi katılacaklarını yazarlarsa toplu hareket etme imkanımız olacaktır. Vasıtası olmayan arkadaşlara vasıta ve gurup organizasyonu yapılacaktır. Herkes kendi şahsi ihtiyaçlarını ve yol masrafalarını paylaşımla üslenecektir. Gayemiz ; sportif-amatör olta balıkçılığını yaygınlaştırmak, Tırıvırı mücadelemizdeki devamlılığımızın sebatkarlığı, Çevreci anlayışımızın yaygınlaştırılması. Pazar gün ağarırken orada olma niyetiyle hareket edeceğiz. Ne kadar erken katılım listemizi oluşturursak gerekli mercilere müracatımız etkili olacaktır. Gaziantep çevresinden gelecek arkadaşlarımız da katılabilirler ve tanışmaya vesile olur.Sevgiyle kalın.
Hayırlı uğurlu olsun, umarım çok çok keyifli bir organizasyon olur, herkes gönlüne göre diğerleri ile kaynaşıp av yapar. Tırıvırı ile mücadeleniz için ayrıca tebrik ve teşekkür ederim. Gerçek, imkanım olsa sizlere katılmayı çok isterdim.... Demek ki neymiş: Bu organizasyona katılanlar ertesi gün hanımlarına, nişanlılarına, yavuklularına sevgililer günü hediyesi olarak güzel organizasyon anılarını, resimlerini, kısmetse de tuttukları balıkları götüreceklermiş; daha ne olsun Herkese rast gele...
Bana balık avını aşılayan tahtaköprü barajında İslahiyeli amatör bir balıkçı olarak yanınızda olmak isterdim(tatlı su avından pek anlamasamda)...Çocukluğumda çubukların ucunda bir parça misina ile balık avladığım günler geldi aklıma...Şimdiden sizlere güzel organizasyonlar diliyorum..Buradan takipçiniz olacağım..Rastgele...
sayın abim sizi yürekten kutlarım, mustafa abi senden yakaladıgın sis balık fotolarınıda bekliyorum ayrıca katılan tüm arkadaşları ve oltader üyelerine bol balıklı neşeli günler dilerim.
Evet, güzel bir organizasyon olacağına inanıyoruz. Sevgililer gününden önce balık kokusuna doyarak onların yanında ne halde oluruz bilemem , o gün balık kokusu sevmeyen hanımlara ALLah yardım eylesin ü
Mersin uzak değil, aramızda olmanızı çok isteriz, ayrıca mersin veya iskenderun da yapılacak bir deniz organizasyonuna en az 15 üyemizle katılabiliriz, yeterki açılabileceğimiz terübeli bir kaptanı ve radarı olan bir tekne olsun
Hüseyin Kardeşim, Snin için sis balıkları resimlerini buraya koyarım, ayrıca Temmuzda inşaallah nasip olursa TÜRKİYE DE İLK DEFA SİS BALIĞI TUTMA YARIŞMASI yapacağız. Tüm Türkiye genelinden yarışmacıları bekleyecez. Bunu inşaallah duyuracaz. 900 grlık sis balığı, Bu da at çek yaparken oltaya takılan bekir balığı
abi,mersin çok uzak değil ama inan tatlı su avından hiç anlamam...eski cubuk ve bir parça misinamı verseler belki )..şaka bir yana,mersin için bir organizasyon olabilir...organizasyon konusunda pek tecrübem yok ama yapılacak olursa elimizden geleni yaparız...