s.a arkadaşlar ben gaziantepte genellikle tahata köprü barajı , çakmak göleti,balık alanı,örtülü ve karasuyu biliyorum . bunlardan sadece örtülü,çakmak ve tahata köprüde (sazan)av yaptım ... sizden isteğim daha değişik baraj ve göletler varsa bildiğiniz yakın çevrede söylerseniz sevinirim... herkese rastgele...
Abdullah merhabalar, Sitemiz üyesi ve aynı zamanda Antep Amatör Olta Balıkçıları Derneği başkanı Mustafa abimizle (Antepli) irtibat kurabilirsiniz. Selamlar.
teşekkürler abi sğl öyle yaptım ama birtürlü ulaşamadım... özel mesaj yolladım cevap bekliyorum... rasgele
bende dernek üyesiyim bizim organizasyonlarımız oluyor ara sıra sitede vermek istemezdim ama reklam amaçlı olmadığı aşikar olduğu için derneğimizin web adresi www.oltader.org buradan da organizasyonlarımıza ulaşailir bize takılabilir hayatınızın avını yaşayabilirsiniz. şaka değil
Koray merhaba, Verdiğin linki merak edip ulaşmaya çalıştım ancak üyelik şartı nedeniyle siteyi inceleme fırsatım olmadı. Paylaşım yapılamasa da, bu tür platformların ziyaretçilere açık olması daha güzel olmaz mı? .
sayın ballı sizin yazdığınız mesajdan sonra girdim siteye üyeyim ama üyeliğimi aktive etmeden ziyaretçi olarak girdim ve sitede istediğim gibi dolaştım üyelik istemiyor istediğiniz gibi girin dolaşın.www.oltader.org