Merhaba arkadaşlar. Ben Adana da oturuyorum. 1 ay sonra Antep e tasınacağım. Burada baraj gölümüzde rahat rahat avlanıyoruz. Gaziantep'te oturan arkadaşlar nerelerde tatlı su avcılığı yapıyorlar. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Öneriniz için teşekkürler; ama merkezde yok mu onu merak ediyorum. Yani evde sıkılınca şöyle gidip 1,2 saat avlanabileceğim bir yer.
gaski tesislerinin orda bir gölet var en azından sazan beklerken birazda şehrin gürültüsünden uzaklaşmış olursunuz
Simdiden hos geldin diyeyim MErhaba Caglar abi Gaziantep merkezde gaski goleti - haci aslan goleti sehir merkezine uzakligi 17 km , Kayacik baraji sehir merkezinden uzakligi 45 km ben genelde islahiyeye gidiyorum uzak ama sehirden uzak olmak her zaman icin iyidir sen gel abi dernegimiz var tanisir kaynasiriz.. Geldiginde haber etmen yeterli gorusmek uzere...Daha cok yer var hatırlayamadigim
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Umarım Gaziantep'te görüşmek nasip olur. Zaten koskoca boş bir yaz var önümde. Tekrar teşekkürler.
Merhaba arkadaş 7 yıl Gaziantepte görev yapmış biri olarak sana üzücü haberlerim var.Birecik yazmış arkadaş 3 kez gittim ve yaklaşık 1 saatlik bir yol ve tık demeden geri geldim.gaski tesisi göleti çok küçük gidersen görürsün.Tahtaköprü diyecekler sana ama heveslenme ağ seren sazan ticareti yapan bir sürü insan var orda sana fırsat düşürmüyorlar ve yanına gelip pişkin pişkin balık lazımmı diyorlar.Anlayacağın pek seçeneğin yok ama umarım @S3S arkadaş sana yardımcı olur.Rasgele.
Hosgeldin Arkadasim, Sen gel , gereken ilgiyi gösteririm, Amatör Olta Balikcilari yetistiricileri ve Cevre sularini koruma dernegi adli bir dernegimiz var. Bazi etkinliklerimiz oluyor, insaallah mail yazarsan telefonlarimi veririm, yeniden Hos geldin sehrimize....
MERHABALAR GAZİANTEPTE BALIK DIYE BİŞEY COK ZOR YANİ BEN GAZİANTEPLİYİM AMA ADIYAMANDA YAŞİYORUM TEKNEMİZDE VAR BİZİM 70 BEYGİR GÜCÜNDE 4 METRE BOYUNDA AMA ZOR ANTEPTE ADIYAMANDA MESALA ATATURK BARJİNA GELEBİLİRSİN BURDA COK GÜZEL BALIKLAR CIKAR ŞAVUT .AYNALI BİRECİK FELAN BOŞ YANİ ANLATMAK ISTEDIGIM
Elime oltayı aldığım günden beri nefret ederim Gaziantep'in coğrafyasından. Öyle umutsuz ki durum, Alleben deresine olta atmıştım 8-9 yaşındayken.
G.Antep'de balığa gidiyorum, balık tutacağım dersen, sopayla kovalarlar adamı. hihi Cağıtlak ye, lahmacun ye, Ş.Kebap, P.Kebap ye, hafta sonları güzel güzel çiğ köfteni yoğur. 10 sene de kalsan bitiremezsin o mutfağı. Ha giderken bolca acılı şalgamı unutmasan iyi edersin. hihi Şimdiden hayırlı olsun.