Gaziantep'te Tatlı Su Avcılığı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Türkçeci tarafından paylaşıldı.

1. Türkçeci

Türkçeci caglar

En İyi Avı:
    sazan 4,2 Kg.
    Merhaba arkadaşlar. Ben Adana da oturuyorum. 1 ay sonra Antep e tasınacağım. Burada baraj gölümüzde rahat rahat avlanıyoruz. Gaziantep'te oturan arkadaşlar nerelerde tatlı su avcılığı yapıyorlar. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız?
    Şimdiden teşekkür ederim.

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Birecik :) :)

3. Türkçeci

Türkçeci caglar

En İyi Avı:
    sazan 4,2 Kg.
    Öneriniz için teşekkürler; ama merkezde yok mu onu merak ediyorum. Yani evde sıkılınca şöyle gidip 1,2 saat avlanabileceğim bir yer.

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    gaski tesislerinin orda bir gölet var en azından sazan beklerken birazda şehrin gürültüsünden uzaklaşmış olursunuz :)

5. _S3S_

_S3S_ Ali

Favori Kamış:
    Olta,Kamiş
    En İyi Avı:
    57 Kğ Agirliginda Nisanlim :)
    Simdiden hos geldin diyeyim

MErhaba Caglar abi Gaziantep merkezde gaski goleti - haci aslan goleti sehir merkezine uzakligi 17 km , Kayacik baraji sehir merkezinden uzakligi 45 km ben genelde islahiyeye gidiyorum uzak ama sehirden uzak olmak her zaman icin iyidir sen gel abi dernegimiz var tanisir kaynasiriz.. Geldiginde haber etmen yeterli gorusmek uzere...Daha cok yer var hatırlayamadigim

6. Türkçeci

Türkçeci caglar

En İyi Avı:
    sazan 4,2 Kg.
    Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Umarım Gaziantep'te görüşmek nasip olur. Zaten koskoca boş bir yaz var önümde. Tekrar teşekkürler.

7. rasgele

rasgele

Merhaba arkadaş 7 yıl Gaziantepte görev yapmış biri olarak sana üzücü haberlerim var.Birecik yazmış arkadaş 3 kez gittim ve yaklaşık 1 saatlik bir yol ve tık demeden geri geldim.gaski tesisi göleti çok küçük gidersen görürsün.Tahtaköprü diyecekler sana ama heveslenme ağ seren sazan ticareti yapan bir sürü insan var orda sana fırsat düşürmüyorlar ve yanına gelip pişkin pişkin balık lazımmı diyorlar.Anlayacağın pek seçeneğin yok ama umarım @S3S arkadaş sana yardımcı olur.Rasgele.

8. Türkçeci

Türkçeci caglar

En İyi Avı:
    sazan 4,2 Kg.
    Merhabalar. Ne yapalım kadere kırk beş diyeceğiz artık. Teşekkür ederim bilgilerin için. rasgele

9. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Hosgeldin Arkadasim,
    Sen gel , gereken ilgiyi gösteririm, Amatör Olta Balikcilari yetistiricileri ve Cevre sularini koruma dernegi adli bir dernegimiz var. Bazi etkinliklerimiz oluyor, insaallah mail yazarsan telefonlarimi veririm, yeniden Hos geldin sehrimize....

10. TURAÇ_2702

TURAÇ_2702 harun

MERHABALAR GAZİANTEPTE BALIK DIYE BİŞEY COK ZOR YANİ BEN GAZİANTEPLİYİM AMA ADIYAMANDA YAŞİYORUM TEKNEMİZDE VAR BİZİM 70 BEYGİR GÜCÜNDE 4 METRE BOYUNDA AMA ZOR ANTEPTE ADIYAMANDA MESALA ATATURK BARJİNA GELEBİLİRSİN BURDA COK GÜZEL BALIKLAR CIKAR ŞAVUT .AYNALI BİRECİK FELAN BOŞ YANİ ANLATMAK ISTEDIGIM

11. Querorz

Querorz Fatih

Elime oltayı aldığım günden beri nefret ederim Gaziantep'in coğrafyasından. Öyle umutsuz ki durum, Alleben deresine olta atmıştım 8-9 yaşındayken.

12. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    G.Antep'de balığa gidiyorum, balık tutacağım dersen, sopayla kovalarlar adamı.:D :D hihi

Cağıtlak ye, lahmacun ye, Ş.Kebap, P.Kebap ye, hafta sonları güzel güzel çiğ köfteni yoğur. 10 sene de kalsan bitiremezsin o mutfağı. Ha giderken bolca acılı şalgamı unutmasan iyi edersin.:D :D hihi

Şimdiden hayırlı olsun.