Ben verdim. sonuçta bu insanlar kendileri için değil bizler ve çocuklarımız için birşeyler yapıyorlar. Sitenin adının şüpheli olduğunu yazmışsınız. size göre olabilir ancak en azından içeriğinin ne olduğunu bilmeden bu tip yorumlar ile girip belki faydası dokunabilecek insanların bu yoruma göre siteye girmemesine neden olabilirsiniz. Ayrıca unutmayın ki green peace "seninki kaç santim?" kampanyası da yapmıştı. bu mantığınıza göre o daha da şüpheliydi.
yapıyorlar demek çok büyük bi önyargı olur. yapıyor -muş gibi görünüyorlar. gerçekten öyle olup olmadığı konusunda benim çok büyük şüphelerim var.
GDO ya karşıyım ve organik tüketmeliyiz, sütümü bile yukarıdan arslanköyden alırım ama grenpeace bu işin üstesinden gelebilecekmi soru işareti
Şimdilik bildiğim kadarıyla ben gdo yu kötü bulmuyorum...nedir gdo ....gıdayı ıslahlaştırma çalışmasıdır.Yani bir meyvaya zararlı böcekler dadanıyorsa ona başaka bir bitkinin yani zararlı böceğin tebelleş olmadığı bitkinin geni verilerek o meyvayı zararlıdan korunur hale getirmekveya çok su istiyen bir meyvaya kaktüz geni verilerek daha az su tüketimi sağlanır vs ..eskiden ben hatırlıyorum yediğimiz kirazlar hem etsiz di hemde içinden kurt çıkardı....ha dışarda yediğimiz ne idüğü belirsiz yiyecekler daha tehlikelidir....
Suni şeker glikozla,r hamburger etleri ,İçine kimyasal koruyucu atılmış hazır yiyecekler tuzlar vs bunlar gerçekten tehlikelidir.Etin fiyatının patladığı bu dönemde dışarda et kebab yemek ne derece mantıklı bilmiyorum....