Bütün balık sevenlere merhaba. Bendeniz Gebze'de yaşayan bir arkadaşınız olarak Eskihisar, Darıca ve Muallim Köyü sahillerinde amatör balıkçılık (şimdilik sadece istavrit avı) yapmaya başladım. Foruma emeği geçen herkese teşekkürler. Kısmet olur da bir yerlerde karşılaşmak ve yeni dostluklar kurmak dileklerimle.reeling
Merhaba Hüsnü bey, öncelikle hoşgeldiniz. Bende Gebzede belirttiğiniz avlarlakla avlanıyorum, amatör olarak istavritle başladım şimdi geliştirdim kendimi bu avlaklarda daha büyük balıklar peşindeyim.
Hoşgeldin Hüsnü abi.inşallah güzel avların olur dileklerimle...Güzel raporlar paylaşımlarınızı bekliyoruz..
Hoş geldiniz.... Oltanız ve iğneniz balıksız kalmasın, bir gün darıca sahillerinde görüşmek dileğiyle....
selam ustalar selam ustalar bende gebzeden deniz avcılığı yapıyordum fakat birkaç sefer sakarya nehrinden balık tuttum ve tatlısuda avlanmanın zevki bambaşka,göle baraja gidipte sabahlamak ayrı bi zevk,gebzeden arkadaşlarla tanışıp avcı gurubu oluşturabiliriz,malum arkadaş ortamınında herkeste avcılık tutkusu olmayabiliyor saygılar dostlar