Biliyorum daha önceki organizasyonlardan beni tanıyanlarınız var ama bir de ben kendimi bu güzel ailenin fertlerine adet olduğu üzere tanıtmak istedim. Adım Rıfat Bozacıoğlu, yaşım 31, danışmanlık hizmeti veren özel bir firmada yolsuzluk ve suistimallerden sorumlu grup müdürü olarak çalışıyorum. Babamın etkisi ile çocukluğumdan başlayıp bugüne kadar süregelen balıkçılık merakım bana bugünün koşullarında çok zevkli ve de tutkulu bir hobi kazandırdı ve daha da önemlisi birçok cana yakın insanı tanıma fırsatı sundu. Bugüne kadar balık tuttuğum yerler Bodrum ve İstanbul olarak ikiye ayırabiliriz. Halen kısa bir süre öncesine kadar Kuleli Askeri lisesi civarlarında istavrit avlanmaktaydım ama 11. İstanbul organizasyonundan beri kıyıdan istavrit avcılığı yapmayı artık reddediyorum (görmemişin 1 kova istavriti olmuş) ve şimdi yeni heyecanlar peşindeyim.... Herkese iyi paylaşımlar Rifatti
Eh hadi bakalım adet yerini bulsun bizde bi hoşgeldin diyelim Şaka bi yana güzel anlatmışsın, keyifli paylaşımlar.
Kardeşim. Ben tanıyorum Seni Uzunca bir zamandır İşinin yoğunluğundan Bizim ile değildin Tekrar Aramıza hoş geldin.
Hoşgeldin Rıfat.Keyifli paylaşımlar Biraz geç oldu ama Benimde tanışma Bölümünden bir konu açma zamanım gelmiş unutmuşum açmayı
Eksik olmayın Herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler, öte yandan bolluk içinde geçecek bir yıl diliyorum herkese... Livarınız dolu aklınız ferah olsun.
Tekrar hoşgeldin Rıfat. İki organizasyona katıldıktan sonra tanışma konusu açan tek kişisin sanırım. Hazırlan, yaza kamp yapacağız. Bu defa kocaman bir levrek yakalayacağız.