Arkadaşlar merhaba; Foruma uye olali bayagi uzun sure oldu,lakin tanisma konusu acmak nasip olmadi,gerek is yogunlugu gerek benim ihmalkarligimdan konu acmak bugune nasip olmustur. Yarismaya istanbuldan katilmaktayim,ne tesadufturki benimde ortak noktam sizlerle aynidir reeling Aslen rize pazarliyim 1984 den beri istanbulun havasini tenefus etmekteyim,hobilerim deniz,göl,akarsu balikciligi,elektronik,pc yazilim vs vs... Eyupde ikamet ediyorum uskudarda ozel bir sirketde saat tamiri uzerine calismaktayim. Beni bilenler bilir ama gene yazayim avlandigim bolgeler genelde kumkapi,yenikapi,cankurtaran sarayburnu;dönemine gore bogaz,binde bir olsada galata ve unkapani koprusu balat karakoy,ve marmara bolgesi kuzey kesimlerindeki göller karadenizin marmaraya bakan guney kiyilaridir. Herkese iyi forumlar.
Hoşgelmişsin ÖZKAN abi geç oldu ama galiba benimde yapmam lazım benzer bir şey Şaka bi yana Foruma aklı başında renk katan insanlardan birtanesisin sevgiler ...
eee, turna peşinde az koşmadın Özkan. Onu yazmamışsın. Ben hoşbulduk diyebilirim ancak çünkü senden sonra geldim. Hadi hayırlı paylaşımlar.
yok ya olurmu bayağı erken oldu benimde eksik ama ne edelim biz kırk kişiyiz kırkımız da birbirimizi biliriz sağlık olsun sağlıcakla kal hoş geldin iyi forumlar rast gele
hoşbulduk efendim memnun oldum hoşbulduk kardeşim. hoşbulduk saol teşekkür ederim güzel dileklerinden dolayı sevgiler benden. :thumb: abi tatlı su göllerinden bahsettim ya geçen sene bayağı tecrübe yaptık ikimizde bu sene meyveleri toplama zamanı artık mrsparkle merhaba abi yaparsın inşallah darısı başına kısmet adaş sende yaparsın inşallah hoşbulduk saol kardeşim sende hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk efendim
hoşgeldin sizi sanki bir yerlerden tanıyor gibiyim 1186 tane mesajı olan özkan abime benziyorsunuz yinede hoşgeldiniz
Saolun efendim sizede Hosbulduk efendim merhabalar. Hakkattende ne zaman yazmisim o kadar msji bende anlamadim; Hosbulduk efendim
Özkan Kardeş , hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Mutlu , huzurlu , bereketli ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar.ERCAN 1977 BURSA