Üye olalı epeyce zaman geçmesine rağmen kendimi tanıtmayı anca akıl edebildim idk Ben Ankara dan Ömer. Yaklaşık iki yıldır düştü balık sevdası benimde gönlüme Aslında sadece balık değil doğa tutkusu. Genellikle av için ağaçlık yeşil akarsu kenarlarını tercih ediyorum. Günü birlikten çok çadır kurup gece kalıyorum. Balık çıkdığında güzel oluyor çıkmasa da sorun değil ben şamandıralı oltayı suya bırakıp sessizliğin temiz havanın tadını çıkarmayı seviyorum. İnşallah buradan tanışacağım yeni dostlarla da bir kamp kurmak nasip olur :thumb:
Güzel tarif doğrusu balıktan çok eşliğinde ortamı yaşamayı bilmek ve tad alabilmek ayrı bir keyf Keyfli paylaşımlar olsun sevgiler ...
Foruma hoş geldin diyelim; bizde. Ankara, forumda güzel ve değerli arkadaşlarımızın olduğu bir yer. Şanslısınız derim, bu konuda.:thumb: :thumb:
Çok teşekkür ederim. Yeni yeni forumda gezinmeye ve sizlerle tanışmaya başladım. Geçek den bu forumu bulduğum için şanslıyım. Gördüğüm kadarıyla üye arkadaşların tamamına yakını benimle aynı tutkuyu yaşıyor. Sadece balık değil doğa. Bilinçli arkadaşlarla bir arada bulunmak, bilgi paylaşımı yapmak ve fırsat olursa ortak organizasyonlarda bir araya gelmek gerçek den çok güzel olacak kanaatindeyim. :thumb:
hihi TSE den patentlidir ama. Kimileri de, sol tarafta ki kataloğun aşığıdırlar. Antibiyotik gibidir. hihi Murat kardeşim; Hayatta neyi, nasıl görür ve görmeye çalışırsan, o şekilde yaşar ve yaşatırsın. Teşekkür eder, sevgilerimi iletirim; o güzel duygularına.