gecen gece 4 de meraya gttim kaşık tan tut parlak sahtelere kadar denemdim sey kalmadı ne bi vuruş aldım nede bişey gece daha da gtmem.. eve dönüş yolunda çaya ugradım bakdım bitane levrek su üstünde zıpşıyo attım silikon ama nafile vurmadı bile ):
"Bi dahada Davos'a gelmem" diyorsun yani . Tam balığın başlayacağı sabah saatlerinde avı sonlandırdınız belkide kimbilir.
güzel söyledin kardeşim burası kadıköy burdan çıkış yok cehenneme hoş geldin Levrek avı böyledir... aynı dert hepimizde, ama ne diyoruz, durmak yok yola devam
Aynen Bi de arkadaş levrek zıplıyo yazmış. (gözümden kaçmış) Uzman değilim ama levrek su üstünde zıplamaz bildiğim kadarıyla. Kefaldir o kefal
avlarımız hep böyler, evden çıkmadan heycanı başlar, son dakikaya kadar tutucam ümidi, ha geldi hagelecek saatlar akıp gider, derken av sonra erer, ertesi gün yeni bir heycan, heycanınızı yitirmemeniz dileğiyle, rastgele
Yaklasik 3 aydir levrek pesindeyim Hergün olmasada haftada 2 3 gün cikarim sahtelerim kamisim ve makinemle ve ayni sekilde sahtelerim makinem ve kamisimla eve dönerim dönerken bi adet 1 litrelik kola alir posete koyarim ve her geldigimde evdekiler o posette balik oldugunu zanneder ya baligi yakalasam mahallede gezdiricem posete kormuyum onu
Çağrı en yakın zamanda denk gelir inşaallah. Nasıl bir rapor yazacan çok merak ediyorum. Aslında boş dönsen de yaz. Espri anlayışını beğeniyorum. Renkli bir rapor olur herhalde. Cola fiyatları da senin yüzünden mi artıyo ne
Ya bir yakalasam 6 tane konu acicam tek tek ekipmanlar balik manzara kafasini isirma vidyo falan filan ahtim var ya eger o atcek takimima lufer kofana vs gelsin salicam denize gecen komsu camda cagri yinemi yok diye bagriyo ya mahalle ortasinda bagrilirmi bekle camda geliyorum abi dedim camdan nasil kayboldu anlamadim adamida bi daha görmedim ahaha büyük hirs oldu keske derslerdede böyle hirs olsaydi diyorum İCİMDEN
ben öle bi kefal görmedim azman yavrusu gibi bu sabah 6 da drek oaraya gtcem ama bidaha gece 4 gibi gitmem
Çok güldüüüümmmm çoookkkk :laughing: :laughing: :laughing: Yakalayamadığın avları yaz benim gibi. Gülelim eğlenelim boşver. Bende tutamıyorum, makara olur bari.:laughing:
Bizim merada da var öle bacak gibi kefaller. Bazen yanıma ekmekte alayım diyorum. Levrek çıkmazsa kefale atarım :laughing:
Ya ozaman karavanaya cikar adim diyorum ya haftada 2 3 4 kere bazen 5 kere cikiyorum toplanip döverler okadar rapor yazarsam