Gece avı için bildikleriniz

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ReiS401 tarafından paylaşıldı.

1. ReiS401

ReiS401 Tuğrul

Öncelikle cümleten selamun aleyküm aranızda yeniyim bu işe merak saldım hadi bakalım hayırlısı :) Yeni başladığım için birçok soru alabilirsiniz benden kafanızı şişirebilirim idare edeceksiniz :D Sabah kalkıp ava gitmek zor oluyor akşam güneş batımında tam balığın güzel olduğu zamanda da fakültede oluyorum.Bu nedenle balığa gece gitmeyi düşünüyorum.Gece avı için neler önerirsiniz fosfor falan bağlamalı mıyım nasıl takım olmalı vs. bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler reeling

2. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba . Öncelikle avlamayı hedeflediğiniz balık önemli. Her balık aynı takım ve av disiplini ile avlanmıyor. Avlanacağınız mera çok önemli. Kumluk bir meramıdır , kayalık yada taşlık bir meramıdır. Bu noktaları önce aydınlatmak gerek.
    Bölgenizde avlana balıkçıları da gözlemleyerek çok önemli bilgiler edinebilirsiniz . Ne tür yem kullanıyorlar , nasıl takım bağlıyorlar , hangi saatlerde avlanıyorlar vb.

3. huseyin84

huseyin84 hüseyin

Evvela aramıza hoşgeldiniz.Sayın Özkan AŞKAN çok yerinde bir cevap vermiş.Öncelikle hangi balık türünü hedeflediğiniz önemli.Örneğin çinekop takımı ile çupra yakalayamazsınız.İşe ilk önce hedef küçültmeyle başlayın, geri kalan kısımda zaten site üyelerinin, bildiği her bilgiyi sizinle seve seve paylaşacağından hiç şüpheniz olmasın.
    Saygılarımla.