merhaba abilerim dün gece uskumrudayydım sabaha kadar uskurmu avladık lükslerimizi aldık.. göcek adasının 1 km ilersine çektik teknemizi oltalarımızı attıkk.. aradan yarım saat sonra bir balık vırdu birdaha vurdu sonkez vurdu ve hızlıca oltamı bi çektim yukarıya oltam takıldı sandım çekemedim sonra hafifleşti oltamı yukarıya çeker çekmez bi baktım 80 cm lik bir kayış balığı tam dört tane kayış balığı tuttum o gün... balık çıkmadıktan sonra herkez teknede uykuya daldılarr uyumadan önce bana dedilerki samet balık başlarsa kaldır bizi dediler onlar uyuduktan 1 saat sonra bi başladı balık oltayı suya salarken bile kapıyodu balıkk, onları uyandırmadım çünkü iş bana kalsın zevki ben alayım diye iş bana kaldı 6 kulaçç ta balık çıldırıyodu ... sabah oldu herkez uyandı eve dönerken sırtı çektim tam 2 tane keler (lambuka) aldım uyandırmadım diye kaşlar bana çatıldı eyvahh neyse dedim bidahakine siz tutarsınızz abilerim üzgünüm resim çekmeye fırsat bulamadım ondan 2 gün önce de keler adlım onun rsimlerini atıcam onunkileri çektim babamın telefonda onları atacağım bugünn ... saygılarımla
Samet nöbet tutacak, ağalar uyuyacaklar, balıklar da gelince Samet ağaları uyandıracak. Yok ya. Nerede o yoğurdun bolluğu. İyi yapmışsın Samet yeğenim. '' Hamama giren terler, Balığa giden bekler.'' hihi Ha bak söyleyeyim, bütün balıkları bitireyim deme, biraz da bana bırak Tatilini gönlünce geçirmen ve güzel balıklar yakalaman dileklerimle, gözlerinden öperim.
gerçekten 11 yaşındamısın ?? Bu yaşta bu beceri , bravo sana yeğen ben senden acemiyim valla , 2 aydır elimiz olta tutuyor babamız öğretmedi bize senin gibi . Şanslısın ..
teşekkür ederim özkan abi. 11 yaşındayım valla babam öğretmedi banada ben doğuştan balıkcıyım annemle babam baluk tutkumu aza etmeye çalışıyolar ama ben bu tutkudan ayrılmammmm .. babamın balıkla alakası yoktur