arkadaşlar bu gece saaat 04:30 sularında balığa çıkmayı düşünüyorum anadolu yakası veya avrupa yakası farketmez sizce en uygun yer neresidir daha önce bu saatlerde avlanan varsa yardımlarınızı bekliyorum
Tekne değil elbette Sarayburnu nu öneririm. Tam havanın aydınlanmasından önce orada olupta teşkilatını kurarsan harika olur, duruma göre ilk başlarda İstavrit,Çinekop gelecektir hemen yemliğini alıp çinekopa başlarsın.
bencede sarayburnu oda olmadı galata köprüsü gecen hafta cumartesi 05:00 sularında galata köprüsündeydim cok güzel istavrit yaptı öğlen bire kadar yanımızdaki bi abi bir istavrit cekdi inanamadım büyüklüğü çingene palamutu kadar vardı ama sadece bir tane cekebildi ama diğer istavritler de istavritdi yani kısmetse yarın tekrar gidicem bakalım aynı olacakmı
evet tarkan abi eşşek istavritiymiş ama abi bence bu eşşeklikden çıkmış afedersin eşşekoğlueşşek istavriti olmuş
azman istavrit 4-5 sene önce bende yakalamıştım yemli oltayla, arka arkaya 3 tane büyüğü 32 cm di.Aman tanrım o ne oltaya asılma öyle, lüfer bile bu kadar direnmez çekerken, yakalaması çok zevkli ancak bi o kadarda lezzetsiz bi balık
Yücel geçen hafta İstavrit(Boğaç) ile avlanırken denk geldi bana, resmen avuçumdan taştı hayvan ,tutamadım kaydı gitti. evet baya bi lezzetsiz ama dediğin gibi keyifli avlanıyor.
dogrudur valla yücel usta bende pek lezzetli olmıyacagını tahmin etmişdim onun lezzeti denizden cekmek ne cıkacagını bılmedigin için acaba ne gelıyor diye düşünmek onun zevki orda