Gece istavrit avı hakkında

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında dikmentr tarafından paylaşıldı.

1. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

arkadaşlar gece pendikte 1 kg isvavirt yakalayan bir abimizle konuştum

stoperli derinlik dubası ile fosforla yaptıgı sistemden bahsettı bana nekadar doğru bilmiyorum
    zargana sabah gün ışıyınca başlıyor öglen azalır aksam 8 den sonra gun batınca bittigini söyledi. sizce bir ilgilisi varmıdır istavirt icin nasıl bir sistem kullanırım

izmarit icin istavirt takımına midye takıp deneme yapsam balık cekermiyim olurmu buda ayrı bir soru hayırlı ramazanlar. rasgele.

2. Kasırgaemre

Kasırgaemre emre

Favori Kamış:
    linefe kilyos 10kg çekerli 70 gram atarlı
    Favori Makine:
    supro ve okuma
    En İyi Avı:
    eşkina kırlangıc
    istavrit için gece şamandıralı güzel yapıyor önemli olan caparin ama bende devamlı pendikde avlanıyorum hiçde boş dönmüyorum stroper derinlik ayarıda bir kamış boyu veriyorum

3. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
  4. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

fatih şu var gece istavirt caparisine şamandralı stoperli sistem yemlimi atılıyor yemsizmi capari gece pek iş çıkartacagını sanmıyorum?

5. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    3 dakika önce eve girdim :) Gece stoperli samandıralı sistem yeşil simli ince takım ile 2 kiloya yakın iri balık aldık 2 kişi...Sistem şu şekilde motordan gelen beden misinasina stoper sonra fosforlu şamandıra araya ufak bilyalı firdöndü çaparı ve kursun...

6. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    Bu takımlar hazır olarak satılıyor mu?

7. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    google a Emrefishing yazın, yaptığı çaparileri kullananlar met ediyorlar..

8. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

zargana icin bugun pendikte bir abimiz sigara fitresini acıp ip gibi yapıp igne üzerinden misinaya sardı üzerine midye takıp salladı 2 tane cekti benim midye yemi 2 kez vurdu ama yemi götürdü.

istavirt icinde gece stoperli fosforlu capari yapıp dene dedi gece az az vuruyor evelsigün dragosda 3 kg aldım dedi 8 başladı 11 kadar aldım ama şanş bugun biraz poyraz vardı balık yoktu sabah hayal kırıklıgı.

kefal takımı vardı ama atmak icimden gelmedi yense yenmiyor boşu boşuna zarar vermek istemedim kıbrıs takımı vardı.

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bildiğimiz İstavrit çaparisi, yemli kullanacaksan tüylerini kes yem tak buru kurdunu tavsiye ederim küçük küçük kes ve tak, fosfor takacağın şamandırayıda deniz sakin akıntısız dalgasızsa mümkün mertebe gramajı düşük, 1-2 gram gibi şamandıra kullan, denizin durumuna göre şamandıranın ve kurşunun gramajınıda arttırabilirsin, kurşunun şamandıranın ağırlığına uygun olmasına dikkat et... ( kurşunun, şamandıranın fosforun takıldığı kısmı görünecek kadar suya batmasına yetecek ağırlıkta olması) RASRGELE.... :thumb: reeling hooked

10. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

hocam gece capari ile kartal koctaş arasında attım bugun 7 den 10 kadar aralıklı 11 tane cektim millet 5 tane 5 tane cekiyordu düz capari şamandra ve fosfor

alan cok dardı capari calışıyordum etrafımda şamandralı amcalara 1 2 kez taktım takımı. 11 den sonra kartaldan aldıgım takım pek iş yapmadı bol simli yeşil fosforlu takım kopunca.. mümkün mertebe şamandralı sistem güzel. pazartesi tekrardan deniyecegim hafta sonu muhabbeti pötür pötür millet var cok sıkışık alan capari atsan şamandralı amcalara takılıyor. şamandraya dönunce millet mecbur onlara uyucaksınız.. yemsiz capari iş yapmaktadır.