Uykusu kaçanlar,canı sıkılanlar,balığa gitmeden önce ön hazırlık yapanlar burada konuşup paylaşalım bakıyorum ki gecenin bir yarısı bile baya fazlaca online olan üyelerimiz var çaylar bedava
ben başlayım bazen gece yemliye kalıyorum benim surf kamış var acemiyim de bi yandan balıgın vuruşunu hissedemeyip tasmayı geciktirdiğim oluyor.giderek mutlu sonlara daha çok yaklaşsam da kaçan balık beni üzüyor bogazda su üstü yemli için daha hassas spin kamış kullanan oldu mu hiç nasıl olur aceba.
Oo Kenan bey hoşgeldiniz çayınız nasıl olsun zaten o kaçan balıklar bizleri dahada törpüleyip keskinleştirmiyorlar mı her defasında deniz avı konusunda deneyimli abi ve kardeşlerimizden muakkak bir öneri gelecektir rastgele kardeşim
Geçmiş olsun abicim bende artık kahvemi içmekteyim sana aspirinli gazoz ikram etsek ben faydasını gördüm
Iyi geceler Ertan agabey. Cay dedin de valla canim cekti, ben de aldim simdi cayimi. Bu arada kolundaki dovme de pek fiyakaliymis. Tam avci yani...
Selam İbo afiyet olsun dövme mi zamanında yaptık işte kocaman birşey sırta kadar devamı var bu dövmeye tribal dövme diyorlar Aborjinlerin savaşa gitmeden önce yaptıkları dövmenin aynısı şimdiki aklım olsa yapmazdım herhalde
İyi geceler arkadaşlar çay kahve derken karnım da acıktı birşeyler atıştırınca uyku da basıverdi ben kıvrılayım artık hadi iyi geceler iyi sabahlar hoşçakalın
Günaydın. Çaresi var .. sana tavsiyem sakın geciktirme.. Gastroentrolog ..a git ve ne diyorsa yap.. stress-sigara-asit-alkol uzak dur.. keskin ot ve baharatlar , mesela kekik . acı biber .. uzak dur.. a tipi karater isen B ye transfer ol acilen.. Lansoprazol denilen hammadeli ilaçlar vardır onlardan verecektir.. mide asidini inhibe eder.. yanında ,Kalsiyum Karbonat + Magnezyum Karbonat bazlı asidi nötralize edecek hap veya şurup verir rahatlarsın.. ben Muhteşem bir ülser yaşadıgım için biliyorum.. mide deki problem pankreasa ve yukarı dogru baskı yapar, buda göğüs boşlugunda basınç oluşturur. sanki Kalp spazmı - sancısı gibi görüntü verir.. geçmiş olsun Tabi.. matkap niyetine..
Aleyküm selam açık tabi Cemil bey kardeşim zaten anahtarı balıkavı.net'üye olan herkeste var canı sıkılan,soru soracak olan,tatlı tatlı sohbet etmek isteyenler istediği zaman bir selam verir kimse yokmu der ne bileyim direk yazmaya başlar güzel olur diye düşünüyorum o kadar insanız burada sıradan konulardan da olsa bir diyaloğumuzun olması gerektiğine inanıyorum sonu sonunda birbirimize yani ortaya ''iyi geceler'' ''günaydın'' desek fena mı olur selamlar
Demin elektrik parasını yatırmaya gittim aynı zamanda aynı gişeden emekli maşını da alıyor insanlar zavallı bulgar bir amca kalp krizinden oracıkta öldü berbat oldum resmen çok üzüldüm
Evala zemo sıcak olsun değilmi suuk beya sabahları arabanın termometresi -5 gösteriyor daha kar yağmasada arabaların camları kar yağmış gibi buzu kazımadan hareket etmek imkansız selamlar Gürel