Çocukluk yıllarım; İstanbulda yaşamama rağmen 15 tatiller ve yaz aylarını Çanakkale ve Gökçeada'nın berrak mavi sularında balık peşinde geçirdim. Şeytan oltasından, ağla tonlarca lüfer kofana avına,kılıç avından,paraketa avına kadar her türlü atraksiyonun içindeydim. Sahteyle avcılık yöntemiyle ilk tanışmam,pederin İtalyadan özel getirttiği ve bu sebeple çok değerli olan kalamar zokalarıyla oldu.Sahteyi denize taktırmam neticesinde şubat ayında pederin bol gelen elbisleri ile suya girip oltayı çıkartıp donmam da aynı zamanlara denk gelir Bilinç altında bu durum bana sahtelerden uzak durmamı söyledi uzun yıllar Geçen sene işten ayrılmam neticesinde özlediğim boş zamana kavuşmuş oldum..Bende bu hastalığa yakalanan sizler gibi deniz kenarında buldum kendimi.Bu işten anlayan arkadaşlara yanaştım,onlardan çok şeyler öğrendim sağolsunlar.Güzel sarıkanatlar,lüferler yakaladım..Dünyalar benim oldu.. Sonra levrek merakı hasıl oldu..Bayramda seyranda Ç.kale ziyaretlerinde levrek yakalayabilirim dedim kendi kendime..Araştırmalar yapıldı,ekipman kuruldu..imalar,rapalalar,youzuriler,strike lar wtd aksiyonlar kafa bir dünya oldu..Yemliyle 4 tane balık almama rağmen sahteyle hiç levrek alamadım.Hep hayal kırıklığı,devamlı neyi yanlış yapıyoruz soruları..Bir tek gece denemedim belkide gece avlanmalıyım dedim. Sonuç; Forumda araştırmama rağmen GECE LEVREK AVI nda denenmiş,sonuç alınmış sahte ve avlanma teknikleri ile ilgili bir başlık bulamadım. Değerli bilgilerinizi paylaşmanız dileğiyle.. (Biraz uzun oldu kusura bakmayın)
Strike pro eg-063 005 renk kodlu Strike pro 145-s 010 renk kodlu Diğer bir çok sahteyle balık aldım ama bunlar farklı...
Benim için yeni bir konu başlığı olacaktır,gece atçekciliği, Bu konuda detaylı bir rapor hazırlayıp,kullanılacak etkin sahteleride resimleyip sizlere sunacağım. Sevgiler
http://www.avmarketi.com/asp/product/18356/Ryobi-Trapper-MN108A3F-suni-balik-108mm 12-19-20 numaraları... fiyatı uygun kaliteli sahtelerdir.
Teşekkürler , Kanlıkaya, senin açmış olduğun konu başlığını görmemiştim,faydası oldu fakat tam olarak sorunun cevabını alabilmek için Vedat Abinin hazırlıyacağı raporu beklemek gerekiyor sanırım.Vedat Abi umarım bizi çok bekletmezsin