Öncelikle herkeze merhabalar.Sizce gece max rap hangi renk (kodlu) ve boyu iş yapar.elimde 30 gr kadar aksiyonlu spin kamış var.Hedeflenen av ise lüfer ailesi.Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekürler.
peki boyut olarak lüfer-sarıkanat hangi boy önerirsiniz 13 cm yada 15 arasında kararsızım kamış atar değeri 30 gr a kadar.Beklentim maksimum atış uzaklığı ve performans.
13cm fhc frh fgfr fpgh bunların dördüde gece iş yapar... boğaz için bilemem ama levrek veya lüfer ikiside gelebilir değişik avlaklarda...
Yorumlarınız için teşekkürler.Sanırım ilk fhc kodu alıcam ama diğer renkleride en kısa zamanda edineceğim.10-30 gr spin için 13mü 15 cm mi almalıyım sizce?
anıl 13cm fhc kodlu sahteyi nette ben bulamadım. eğer bulduğun biryer olursa burdan yazarsan bende almak isterim. 5 aydır internetten araştırıyorum yurtiçi sitelerde bulamadım...
FHC Türkiyede yok. Sağda solda köşede kalan av bayilerinde bulamınız bir ihtimal. FPGH iş görür balık var ise. Arkadaşım FPGH ile bir gecede 8 sarıkanat almıştır.
Yarın aklımda olan birkaç yere bakıcam.10-30luk bir spin için 17 cm in ağırlığı fazla kaçmazmı ? Eğer bulamazssam fpgh alabilirim.Sağolun.
Ben balığı kıyıya yanaşmadığı zaman açıktan alırım abi, gerçi artık kıyı avcılığını bırakabilirim 17 cm MaxRap maksimum 30 gram atarlı kamışa ağır gelmez
Vayyyy.... Yoksa birileri tekne mi almayı düşünüyor... Çağrı'ya sataştığıma bakma Anıl, dediğini dinle sen onun. Birşey öneriyorsa vardır bir bildiği...
bu gün araştırmaya gittim fhc ve fpgh renkli malesef kalmamış.ellerinde fgrh 15 cm ve frh 15-17 santim vardı.sizce gece sarıkanat lüfer hangisi yapar.Yardım.Unutmayın avım gece
Sanırım FPGH ve FRH demek istedin. Bence ikisi de gece için biçilmiş kaftan. Ayrıca söyleyeyim, t.dağ tayfasının favorisi FHB bence
balık rapalanın boyutuna bakmaz haraketine rengine bakar, balıklarda renk körü olduğu için , onu başka bir renk görürler , o yüzden senın aldıgın sahte ideal boylardadir , 13 15 17 cm olursa olsun ac oldumu balık atlar direk affetmez.
sayın abiler ist. Belki son 2 fhc yi almış bulunuyorum isteyen olursa birini aldıgım fiyata verebilirim.15 cm'lik.
marka model bir kenara işin aslı , renk tedir ? renk ve cisim görüntüsü , nesneye gelen ışıgın yansıması ile gözümüze gelen sinyal gece ışık olmadıgına göre yada az ışık olduguna göre balıgın daha iyi görebileceği renkler seçmekte fayda var , fosforlu limon sarısı - süt beyaz-ve hologram az ışıkta balık tarafından görülmesi kolay olan modellerdir.. gerisi kısmet