Konuda küçük bir değişiklik yapayım dedim, kusura bakmayın gece mece önemli değil lüfer avcısı ağır (min: 20 gr.) ve ucuz sahte önerilerinizi bekliyorum..Teşekkür ederim..
Yozuri nin crystal minnow serisinin özellikle kırmızı başlıklı veya c serisinden parlak modellerini tavsiye ederim.Özellikle kıyıdan atacaksanız ve kıyıda lamba varsa 10-15 metre yaknlarda balığın rapalaya saldırışını bile görebilirsiniz.2 Yıl evvel bebek koru kahvesi önünde gece (aşiyan teknelerin arasında ) resmen show yaptım.Kırmızı kafa olan modelleri 2 çeşit.biri düz ve çok parlak gündüz gece hiç farketmez mutlaka bulundurun.Ben 2 tl lik rapalaları beyaza boyayıp kafalarını da kırmızı boyayıp bu sene çok balık aldım.Tabi orjinal yozuri gibi albenili olmuyor ama malum kıyıdan atışlarda boğazda çok takılma oluyor.
Bu ağırlıkta (20 gr. üstü) kaşık haricinde seçenek gelmiyor aklıma. Remixon'un kaşıkları gölcükte çok iyi işler çıkartıyor. 35 gr. olanların erim mesafeleri çok iyi, 10-40 atarlı spin kamışımla oldukça uzak atışlar yapabiliyorum. İncelemeni öneririm. Fiyatları 5-6 tl civarı aklımda kalmış..
Merhaba, 20 gram olacak ve ucuz olacak kaşık olabilir ya da strike pronun şu sahtesi olabilir http://www.avmarketi.com/asp/product/6296/STRIKE-PRO-EG-031-14-CM biraz kalın bir sahte ama yüzüş ve açık renkleri gece kullanılabilir.
lüfer için öncelikle su üstü çalışan sahteleri ön plana çıkarmalısınız,river98 in bir büyük boyu var,artı popper lar..... daha ucuz olarak, kendinden kurşunlu silikon sahteler ile lüfer yakalıyorlar,,bu sahteler 2 ile 5 tl arasında boylarına göre fiyatı değişiyor,,yanlız bu sahteleri klipsli kullanın lüfer avı yapacağınız için,misinayı kesmemesi açısından,levrek için klips takmayın,