Geçen hafta yumurtalıkta gece boyunca bekledikten sonra dinlenmek için arabaya geçtiğim 1.5 saat içerisinde oltama balık vurmuş,yere düşürüp sürüklemiş ve sonunda da iğnemi kopartarak kaçmıştı... Bu hafta iğnemi o balıktan almak üzere tekrar gittim yumurtalığa ve iğnemi geri aldım daha sonrasında güzel güzel yağan yağmur dolayısıyla avı yarıda bırakıp geri eve dönmek durumunda kaldım ama olsun,sonuçta iğnemi geri aldım 40cm
dostum iğnen uranyum felanmıydı ? allah mesud etsin, buda sana ders olsun bi daha o iğneyle ava çıkma, koy vitrine çocuklarına ve belkide torunlarına mirasın olur.
Ellerine sağlık öcünü almışsın Orhan abiylemi gitmiştin yine seninle tanışmak nasip olmad belkide tanışmışızdır şansın daim olsun ...
Tebrikler Berkan iğnemi geri aldım espirisi de gerçekten hoş olmuş yakaladığın ganimetle iğne espirisi güzel örtüşmüş daha iyileri rastgelsin güzel kardeşim teşekkürler
Herkese tesekkur ederim,daha buyukleri sizlere rastgelsin ayni zamanda yeni surf almistim onuda hayirlamis oldum Hunter, Orhan Abiyle birlikte gitmistim, ilerki avlarda sizinlede tanisiriz umarim dediginiz gibi incirlik organizasyonunda muhtemelen tanismisizdir eger geldiyseniz.. Kuzen balik sanada banada yeter gel yeriz birlikte herkese iyi avlar...