Her tatlısu balıkçısının olmasını isteyeceği rüyalarını süsleyeceği bu güzel kareleri sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz Batak gölü ve adacığı korkunç trofe sazanların ve yayınların olduğu mekan Büyük Beglika gölü Yayın Sazan ve tatlısunun bütün yırtıcılarını barındıran doğa harikası 11 Ağustos hava 5 derece öyle bir soğuk ki neredeyse kar yağacak gibi zaten ince ince yağmur insanın yüzüne Ağustos ayında buz taneleri gibi geliyor
Evet Recep abi konuyu açarken belirtmeyi unutmuşum burası Bulgaristan,nedense insan kaptırıyor kendini herkes aynı yerde yaşıyor psikolojisine giriyor buralar benim oturduğum yerler ve çevreleri
wav, sayende Bulgaristanı görmüş olduk. güzel yerde yaşıyormuşsun. Bence Mersinde güzel. ama biz güzelliklerinin kıymetini bilmiyoruz. neyse uzatmim.. Bulgaristanca birkaç güzel söz yazsana, arkadaşlara okutayım, biraz değişiklik olur. seni seviyorum, bayarımın kutlu olsun, gibi şeyler
Selam Hasan hadi bir şiir oku amcalarına bakiim gibi oldu ama Bulgaristanca sorduğun sorulara cevap vereyim seni seviyorum-mnogo te obiçam bayramın kutlu olsun-çestit religiozen praznik tekrar selamlar
Evet Muharrem güzel olan herşey zaten birbirine benzermezmi çünkü güzeldirde ondan,ama Türkiyemin güzelliklerinin yanında solda sıfır kalır burada herşey bir avuç yere sıkışmış gibi mesela yaz ayı geldiğinde denize gidiyoruz gittinmi ne zaman gideceksiniz denize muhabbeti başlıyor halkta her sene en azından 3-5 gün denize gitmeyeni gidemeyeni kabeyi tavaf etmemiş hacca gitmemiş müslümana benzetiyorlar onlar için büyük kelepir bir mesele denize gitmek yada gitmiş olmak Bende iç geçiriyorum ah bizim kıyılarımızı iyot kokan denizimizi hergün işimize gelip giderken gördüğümüz aşina olduğumuz hatta alışkanlıktan valığından bile haberdar olmadığımız lodos zamanları bizim bildiğimiz ama onların bilemediği denizden gelen o büyülü kokuyu bir bilebilseler keşke ve hatta hatta iki ellerimizle kirlettiğimiz trollarla açımasız kuruttuğumuz hertarafımızın deniz olduğunu bir bilseleridk ama emin olun ki bir avuç kıyılarına çok değer veriyorlar
Balık olmadı Buğra nedeni balığa gitmeye karar verdiğimizde iki gün boyunca gök delindi sanki fena bir yağmur bastırdı bu da balkanların harakteristik özelliklerinden biri bu arada balık unutuldu zaten balık yanımdaydı ''eşim''bende hırsımı ondan aldım