Yer : Yumurtalık Yem : Boru Kurdu İğne : Gamakatsu çember iğne 4 numara Kamış : Lineaeffe 100-250g atarlı 420 cm Makine:Sea Hawk 5000 Takım : Gezer kurşunlu tek iğneli takım Av saati : 02.00 - 06.30 arası İlk kez surf kamışla avlanacaktım ve surf atış tecrübem maalesef yoktu. Gece olduğu için attığım takımın istediğim yere gidip gitmediğini de göremicektim. Acaba önce gündüz gelip biraz deneme atışı yapsamıydım... Ama olsun , takım istediği yere gidebilir ben deniz kenarındayım ya yeter bana Tabi önce gece olmasına ve göremememe rağmen sadece kurşunla bi kaç atış yaptım Aralarda ve sabah suyunda türlü sahtelerle at- çek yapsamda sonuç yoktu idk Gün aydınlanınca atışlarımın 100 m civarı olduğuna şaşarak baktım Bunlarda gelenler 2 adet mırmır 5 adet çipura. 1 adet ispendekte geri salındı. Daha güzelleri sizlere rastgelsin.
Teşekkür ederim İnan yem biraz daha iyi olsaydı sonuç daha iyi olabilirdi. Gerçi senin ve Orhan abi nin avları yanında biraz sönük kalıyor ama Daha iyileri sana rastgelsin.
Tebrikler Mehmet, surf tecrübesizliğine göre bu balıklar şahane. Demek ki Adana şu anda çipura performansının zirvesinde. Dahasına rastgelsin...
Eyvallah Volkan kardeş teşekkürler. Sende umarım şu ölü toprağını atarsın üzerinden artık Daha iyilerinin sana rastgelmesi dileklerimle hoşçakal.
Teşekkür ederim Kadir abi. At-çek randımanlı olmayınca yemli avcılığı da ekledim branşa idk Çok sıkılıyorum saatlerce at-çek bir takip bilem yok oyalanıyoz bunlarla işte hihi Sanada rastgelsin abi