Geçen seneki avımız (2011 Haziran)

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında mgergoz tarafından paylaşıldı.

1. mgergoz

mgergoz Mustafa Gergöz

En İyi Avı:
    4,5 kg sazan
    işyerinde bir abimiz hep över dururdu bu barajı. sonunda müsait bir zaman bulup gitmek nasip oldu. ve belkide hayatımın en güzel balık avlarından birini yaptım. baraj gölü doğa harikası bir yerdi. av yapacağımız müsait bir koy ararken o ufak koylarda sazanların suyun üzerinde şapırtılarını görünce şoke olmuştum. büyük bir heyecanla göl kamışlarını ayarlayıp yemleri iğneye takarak (kuzu yemi taktık bu arada. serum lastiklerini kesip öyle tutturduk iğneye) başladık ava. yarım saat geçmedi ve balıklar vurmaya başladı ve teker teker çekmeye başladık. öğle olmadan yaklaşık 15-16 parça en ufağı 1,5-2 kiloluk sazanlar çuvalın içinde raks ediyordu. unutamayacağım bir av günü geçirmiştim. hala o sazanları çekerkenki kamışların u şeklini almasını unutamıyorum. balıklar kadar beni heyecanladıran diğer yönü ise doğasıydı. tam çadır kurup konaklamalı bir avlak.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 27 Nisan 2012
  2. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    iyi güzelde nerde resimler?

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tatlı su avından anlamam ama şu zamanda kasna ve turna raporları geliyor. Sazan yasaklı dönemde olabilir diye düşündüm ve tebliğe baktım. 1 Mart - 1 Haziran arası sazan avlamak yasak görülüyor.

Aklında olsun. Usulüne uygun avlar dilerim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 27 Nisan 2012
  4. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Yazık olmuş binlerce balığa raporu okurken içim acıdı açıkcası

5. ozkan79

ozkan79 özkan

yAsak sezonda sazan yakalamissiniz bundan sonraki avlarda daha sagduylu olunki adiniz Bohcaci olmasin

6. nertetiker

nertetiker ÖNER

Favori Kamış:
    REMIXON STORM SURF KAMIŞ 100-275G 420CM
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 makine
    En İyi Avı:
    AVIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ :)
    KATLİAM BU AVCILIK DEĞİL
    AVIN YASAK OLDUĞU SEZONDA DAHA DUYARLI OLUNMALI Kİ BİZLERDEN SONRAKİ NESİLLERDE BU ZEVKİ BU AŞKI TADABİLMELİ

7. mgergoz

mgergoz Mustafa Gergöz

En İyi Avı:
    4,5 kg sazan
    sanırım yanlış anlaşılma mevcut arkadaşlar. uzun zamandır foruma giremiyordum. bu anlattığım olay geçen yaz ayındaydı. ve 20 haziran civarıydı.
    * fotoları yüklemeye çalışacağım
    * sazanlar 5 kişi için katliamsa kabul ediyorum.

8. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

valla raporda bunu belirtmezsen herkes yanlış anlar ayrıca katliamdan kasıt sezonu dışında havyarlı balıkları yakalamanın katliamdan farksız olduğudur...

9. simendifer

simendifer Sennur

Mustafa bey,

yanlış anlamayın ama siz avın ne zaman yapıldığını, kaç kişi avlandığınızı belirtmezseniz biz nereden bilelim? Mesajınızı okurken, avın şu son birkaç gün içinde yapıldığını düşündüm açıkçası. Lütfen raporlarımızı yayınlarken zaman, tür ve limit konusunda, şüpheye mahal vermeyecek açıklamalarımızı yapalım.

Bu arada avlak belirtmezseniz seviniriz, zira yarın gittiğinizde orda tek balık bulamayabilirsiniz. Konu başlığı ve konu içinde geçen avlak ismi konusunda moderatör gerekeni yapacaktır sanırım.

10. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    resimleri göremiyorum