Merhabalar, Hesapta olmasada bir kaç kez spin le yaptığımız dişli avı bir ürlü rahat bırakmıyordu. Galatasaray-Beşiktaş basket maçını izlerken hep rüzgara havaya vs bakıp duruyordum.Nihayet Komşu ile mesajlaşıp karar verdik gidelimmmm. Saat 01:30 gibi başlayan avımız 05:30 da sona erdi.Ben 10 Komşum Ali 8 balık aldık.Minumum 12 civarı balık dibimizdeki kayaların önünden sudan çıkma anlarında düşüverdi. Balık Vuruşları sertleşiyor..En büyük balık 28 cm geldi ona Lüfer diyemedim) Çiseleyen yağmur altında keyifli, sade, sakin bir av yaşadık. Hepimize rastgelsin arkadaşlar,
Sağolun Arkadaşlar, Hepimize rastgelsin, Bende şaşırıyorum lakin Haryu çok başarılı..Ucuz olduğundan daha çok şans vermekle alakalımı bilemiyorum ama Duo ve Maxrap den daha başarılı her avımda.
Daha güzelleri rastgelsin Milaslı.Spin de tat olunca insanın surf yapası felan gelmiyor.Gündüz avını bırakıyor Ama herzamanda olmuyor
Kendo Haryu benim de her dişli spin denememde defalarca katı kadar pahalı olan sahtelerden daha iyi sonuç verdi. Arada ışık tutup fosforlarını parlatmayı da es geçmedim. Başarılı avınız için tebrikler.
Tebrik ederim Hakan Bey, gayet güzel bir av olmuş! Paylaşım için teşekkürler. Avlarınız bereketli ve daim olsun...
Güzel av olmuş tebrikler. Daha iyi avlar inşallah. Usta bir şey soracağım. Spin avında kurşun kullanıyor musun?