Gecikmeli 30 Ağustos Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında svr0607 tarafından paylaşıldı.

1. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Sabah yine erkenden kalkıp öbür eve gittim.Ama bu defa elbisesiz girmeye karar verdim..çünkü hafif su kaçırıyor buda beni biraz üşütüyor hatta midemin yanmasına sebep oluyordu...İskeleye doğru yüzerken derinde ufak sargozu gördüm..Aniden durunca oda biraz dolanıp bana doğru merakla sokuldu..Bende vurdum onu:)..Daha sonra otelin son kayalıklarında 2 sargozdan iri olanını arkadaşından ayırdım...Baya iri ama:) O gün çok balık yoktuda bana mazeret oldu bugün olan tuhaf şeyleri anlatacağım size...Sabahki sınav yüzünden mersinden anca öğleden sonra 3 gibi geldim..Nefes almadan denize atladım hemen:) dakka bir gol bir...Garanti levrek yerinde 2-3 hafta oldu sanırım üstünden geçeli son vurduğum levreğin,çiftlikten kaçan yarım kilonun üzerindeki levreği vurdum..Fotosunu çekemedim ztn her balığında fotosu çekilmez yani...1 saat kadar suda kaldım..Tam geri dönerken bir de baktım büyükçene bir vatoz geçti yanımdan..Döndüm ve onu biraz uzak mesafeden vurdum..O nasıl asılıyor ya..Tabii dikenini batırıp benide yolcu yapmasın diye tüfekten tutup çekiyorum vatozu..O sırada aklımda onunla çektireceğim fotoyla yapacağım karizma var tabii..Azıcık da korku...Yanlış yerden balığı çekmem nedeniyle bir asılışla zıpkın boşaldı..Ben eyvah dedim 20 liralık uç gitti!!! Neseki sadece uçundaki kelebeği koparıp kaçmış nasıl becerdiyse....Aklım onda kaldı tabii..denizden çık demirciye git onu yap falan derken güneş battı bende gene suya atladım...Kıyının hemen önünde suda 1 metre derinlik en fazla belki bir turna geçer diye bekliyorum....O ne ya önüme bir avcı(sarıkuyruk) geldi..Bana şöyle bir baktı biraz yavaşça yüzdü sonra aniden roketleri çalıştırdı..İnanın vurmak gelmedi içimden..O kadar asildi ki suda yüzerken..Vallahi hayranım bu balığa..Ama yarın sabah affetmem:D Tabii bende o heyecanla ne konsantrasyon kaldı ne başka bişi...Yani Eylül 1 oldu hemen başladı galiba balıkk..Bu avcıdan sonra gördüğüm tek levreğe ıska attım..Kilonun üzerindeki koca kefalleri kendime çekemedim vs..Bu denizde adamı çıldırtır hanii..O kadar zaman balık göremeyince balık görüp de heyecandan titrer hale geldik...Bunlar perşembe günki sargozlar..Babam bekleyemedi bu defa yanına 5 çupra aldı afiyetle yedik:D:D Buyrun bakalım

2. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    tebrikler güzel av:)

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik derim güzel av olmuş.

4. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel av olmuş

5. adra

adra

yine yapmışsın yapacağını :)tebrik ediyorum

6. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tebrikler anil..afiyet olsun...

7. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Tebrikler Anil, guzel baliklar. Senden ricam yemeyecegin baliga sakin zipkin atma.
    Vatoz biraz fazla amonyak kokar. Pisirmesini ve terbiyesini bilmek gerekir. Benim sahsen pek sevmedigim bir tadi vardir. Gene sen bilirsin. Dahasina rastgele degerli dostum.

8. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Hepinize tşk ederim..Yiyeceğimden değil de o an bi açgözlülükle balıkla çektireceğim fotoyu düşündüm:):)

9. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Tebrikler kardeş..