Gecikmeli Return of the 3 Silahşörler :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aramis tarafından paylaşıldı.

1. Aramis

Aramis

Tarih : 09.03.2008
    Yer : Gemlik Narlı Köyü
    Katılımcılar :Ben(boraarhan),Bülent(bursabülent),Ufuk(nuyagava)
    Yem :Boru Kurdu,Su böreği,Karışık Çerez,Ekler pasta,Sair Kıraker ve kekler,Köpek öldüren(benim için).

Efendim gecikmelide olsa bir Atos,Portos,Aramis raporunda daha birlikteyiz.Taaa hafta başından itibaren yapmaya başladığımız planlar doğrultusunda Evlere gerekli her türlü taklayı attıktan sonra Ufuk kardeşim ile beraber cumartesi akşamı saat 21.00 sularında buluştuk.Ufuğu görünce birden sinirlerim gerildi.Neden diye soracak olursanız adam balığa değilde sanki İhalaye gidecekmiş kadar şık bir kıyafet ile bekliyordu beni.Bende doğal olarak bu hafta balık işi yattı diye düşünürken kardeşim gerekli açıklamayı yaptı.Meğersem bir takla taktiğinden ibaretmiş herşey ve arabasının bagajındaymış kostümleri.Neyse alışverişimizi yaptıktan sonra koyulduk yola.Avlağa geldiğimizde mükemmel bir deniz bizi bekliyordu.Hiç vakit kaybetmeden hazırlıklarımız tamamlayarak atladık sandala.en az 2 yada 3 sana tık bile demedi oltalarımız.Çok fazla yakamoz vardı.Bu arada Bülent kardeşimle telefon irtibatımız devam ediyordu.Kendisi artık taklanın son noktasında olduğunu ve en fazla 1 saat sonra yanımızda olacağını söylüyordu.Öylede oldu.Saat 02.00 sularında Bülent kardeşim yanımıza geldi.Bir süre daha oltalar tık bile demeyince teke toplama kararı aldık ama bir tane bile teke bulamadık.Yavaş yavaş sabaha yaklaştıkca artık deniz cömertliğini göstermeye başladı ve ilk eşkinamızı ufuk kardeşim çekti.Daha sonrasıda saat 10.00 a kadar avımız devam etti.Güzel sayılabilecek ölçüde avlandık.Bu arada yanımıza fotoğraf makinesi almamak gibi bir gaflet ve delalet içerisine düştüğümüz için Sadece avlarımızı Bülentin cep telefonuyla fotoğraflandırabildik.Bir sonraki raporda tekrar birlikte olmak dileğiyle esen kalın efendim :).Her zaman dediğimiz gibi BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE.

Son düzenleme: 17 Mart 2008
  2. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Evet uzun bir aradan sonraa yine beraberiz. İnşallah 2008 sene sonu sayımına kadar beraberiz :) neysee bir avda böyle geçti ama en güzeli mırmır ın başlamış olması... Biz bir zaman daha rolentide gidecegiz bilindiği gibi balık iin havyar zamanı. O yüzden çok faazla gitmeye gerek yok gibi en azından 2-3 hafta daha...

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Bak bunlar çok güzel işte.

4. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Bora(boraarhan),Bülent(bursabülent),Ufuk(nuyagava) kardeşlerim tebrikler güzel bir gün ve av olmuş kutlarım sizleri.:)
    Livarınız boş kalmasın Allah daha nice avlar nasip etsin.:)

Bu arada bakın bi genç arkadaşımız Bursa'da org. planlıyor bi destek olun kardeşimize havalar düzeldi artık destek çıkalım gençlere :cool: :)
    Sevgilerimle,
    Allaha emanet olun.

5. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    güzel bir av yapmışsınız sizi ekibinizi kutlarım afiyet olsun rastgele

6. Aramis

Aramis

Abi biz kardeşimizle görüştük ve ona her türlü desteğe açık oluğumuzu vurguladık.Ancak Bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor.Verilen destekler hiçe sayılabiliyor veyahut sebebi bilinmeden insanlar üzerinde yaşına başına mevkisine konumuna bakmadan yorum yapılabiliyor.Bu anlamda bir organizasyonun düzenlenmesi açısından aktif olarak bir faaliyette bulunmaktan kaçıyorum.Ancak düzenlenecek bir organizasyondada her türlü desteğe açık olduğumuzu belitmek isterim...

7. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık güzel av olmuş :)

8. Aramis

Aramis

Nisan sonuna doğru operasyonlar başlar allahın izniyle.

9. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tebrikler güzel av olmuş
    elinize sağlık

10. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    bora yıne döktürmüşsün kardeşim.. insallah daha cok burda raporlar yazıcan daha yenı başladık..

müjdat abi yi güzel demişsin amma boranında belırttıgı gıbı bazı seyler ınsanın hevesını kırıyor.. hem boyle bı eleştırı yorum yapmalarının nedenınıde anlamıs değilim.. ama o kardeişimize gereken her turlu destegı verırız.

11. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Bora ve Ufuk, kardeşlerim hayrola ben bişeymi kaçırdım:cool:

Birileri org. yapmak istedide başka birileri iş güzarlık edip canınızımı sıktı,:eek: ben pek anlıyamadım ama yapabileceğimiz bişi varsa seve,seve ben hazırım.

Ama genede siz bakmayın her sölenene,yapmak istediğiniz org.program varsa aklı başında insanlarsınız devam edin yolunuza,alınganlık veye yanlış anlamalara mehil vermiyecek kadar olgun akıllı ve kültürlü insanlarsınız,Yaptınızmı en güzelinden olur.
    Sevgilerimle.:)

12. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Evet Müjdat abicim halısın (ama) bu işleri sen bizden daha iyi bilirisin bir çok org. gittin vede yaptın ... Ahmet abi öldü desek daha ii olur hani süt den yanan dondurmayı üfleyerek yer hesabııı.

Neyse balık sevdalısı arkadaşlarla böyle konular üzerine muhabbete girmek olmaz. biz bize yakışanı yapalım eminim ki abiler ve kardeşler de aynı şeyi yapacaklardır.

Biz Bursa da yaşayan ve 3 kişilik bir ekip olarak her zaman balığa çıkmaktayız. sadece balık tutmak ve sadece muhabbet için gelmek isteyen her arkadaşımızla abimizle vede kardeşimizle balığa çıkarız. :)

NOT : Düzenledigimiz 1. bursa oranizasyonunda emegi geçen gelen gelmeyen maddi ve manevi her türlü destek olan arkadaşımıza da teşekkür ederim...

13. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    Tebrikler güzel av olmuş ellerinize sağlık..

14. Aramis

Aramis

Eyvallah canım benim :)

15. Aramis

Aramis

Teşekkür ederiz:)

16. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel av tebrikler

17. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    tebriklerler döktürmüşsünüz...

18. semih91

semih91 Semih

Favori Kamış:
    Dam makina + virax kamış :)
    En İyi Avı:
    5 kg Aynalı Sazan
    abi "BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE." demişsin ama avda şahane geçmişe benziyor.tebrikler.

19. Aramis

Aramis

Tüm tebrikler için teşekkür ederiz arkadaşlar :)

20. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Arkadaşlar çok güzel bir av olmuş bundan sonra daha çok raporlarınızı bekliyoruz artık :)