çok sevgili site sakinleri internetim yüzümden paylaşamadığım bi av raporunu sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz ben ve 2 amcaoğlum mercan tutmaya karar verdik ve kıyıdan asağı yukarı 250 metre giderek15-20 metre derinliğe oltalarımızı bıraktık çok gzel bi av oldu :d kuzenler o kadar zevk almıştıkı mercanlar gelirken amcaoğlu ercan geliyor diyerek babamın ismiyle balğı tavlamaya çalışıyorlardı ......DDçok güzel bi 3 saat geçirdik yorumlarınıza internetim arızalı olduğu için geç cevap yazabilirim onun için şimdiden özür dilerim internet yüzünden sizden uzak kalmak çok kötü :S umarım raporumu beğenmişssinzdir http://img833.imageshack.us/i/dsc01557i.jpg/ [/URL][/IMG]
unutmadan söyleyeyim bahadır kankim i de götürecektim oda gelmeyi istiyordu ama kendisi Maraş a gittiği için gelemedi benm de hevesim pek kalmadı onsuz zevk alsam da o olsa daha güzel olurdu bahadırım hava düzelsin beraberiz
küçüklerini ben hep saldım abicim bazı küçükler var fotoda ama kuzenler almış öldükten sonra farkettim küçükler için özür dilerim abi isteyerek alınmadı:d
Well well well kankim yazdım bunu haberin ola... Şaka şaka o sıralar gelemezdim haklısın maalesef geziyorduk,avdan 10 gün uzak kaldım.Sen bensiz almışın balıkları ellerine sağlık.Küçük mırmırları salma çabası içerisinde olduğuna eminim,mercan da ,tek tük de olsa avınızı şenlendirmiş.Güzel avınızı tebrik ediyorum,nicelerine inşallah...
Özür dilemene gerek yok Mehmet. Zaten 10 cm de tutsan ceza almazsın (av sirkülere uygun) çünkü tebliğde yok mırmır. Çok saçma değil mi ? Ama malesef durum bu, her türe boy limiti,sınırlamalar getirilmemiş. Getirilenlerin de zaten şaibesi malum Bu yüzden vicdani sirkülerimiz bir adım öne çıkıyor. İlk mesajımı eleştiri manasında yazmamıştım zaten. Pek küçük mırmır da göremedim çünkü. Avınız daim olsun.
teşekkür ederim kankim inş. beraber gideriz sen gitmeden senin kefallerde süper heee sensiz zevk yok ama balıkta , balık her ne kadar çok olsada
teşekkür ederim abi bende sana vicdan konusunda katılıyorum küçükleri mutlaka salmalıyız ki ileride çocuklarımız torunlarımızda tutsun avların daim olsun abi kendine iyi bak
teşekkür ederim abi afiyetle yedik mırmır tarlasına düştüğümüz doğru abi galiba pek sık yer değiştirmedik abi avda balık toplandı sanırım kendine iyi bak abi
ewet abi biraz daha derine gitsek daha çok çıkardı abi haklısın deniz bisikleti ile gitmiştik filika hala arızalı esasta seni de çağıracaktım abi ben sonuçta 4 kişi gidebilirdik ama numaran yktu internetim de arızalı olduğu için mesaj atamadım abi inşallah gelecek sefere bu arada süral saray açıldı abi 10 turist var dı bugun topçular gitti