Merhaba,formu takip ediyorum fakat katılma fırsatı bulamadım.Gündüzleri çalışıp geceleri ise levrek'e atçek yapıyorum hemen hemen her akşam,muhakkak levrek alıyorum.Forumda okuyorum levrek şu rapalaya yada bu rapalaya vuruyor diye takriben 60 dan fazla her boyutta ve renkte rapalam mevcut %80 nini denedim hepsiylede levrek aldım.Özet olarak merada levrek varsa kesin ve kesin rapalaya atlıyor.Dün akşam kullandığım rapala nemmo 9 cm sardalye 2 saatlik atçekde 3 adet levrek toplam 4.350 gr. Uploaded with ImageShack.us
Ooo hem de Ayvalık... Tebrikler... At çek konusunda sizinle av yapmak ve bilgilerinizden faydalanmak isterim. Ben Cunda'da yemle levrek tutuyorum. At çek konusunda henüz ufak bir başarım dahi yok. Tekrar tebrik ederim..
Atçek hastalığına yakalandıkdan sonra yemli levrek avı sıkıcı geliyor.Atçekre vaktin nasıl geçtiğini anlamak zor.Umarım başarırsınız
At Çek Merhaba Hocam, Şu atçek konusu ve rapala konusunu (ne tür rapala) biraz açma şansımız varmı ben acemiyimde cyr yani tam bilmediğimiz için sadece çapari ile ufak balık tutuyoruz büyüklere yönelmek istiyorum artık sörf olta ve 5 bilyalı makina aldım reeling şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim.
TEBRİKLER Başarılarınızın devamını diliyorum, Ayvalık olması, benim çok ilgimi çekti..senelerim orada geçti..şimdi ise müthiş özlem duyuyorum... avlak yerinizi merak ettim bu arada..en azından bölge olarak belirtebilirmisiniz... Sağlıcakla kalın,
tebrikler.güzel balıklar almışınız.bundan sonraki avlarınız da umarım bu şekilde verimli geçer.rastgele
Bu güzel levreklerini tebrik ederim Ayvalık'taki arkadaşlara çok selamlar, hoşçakal Günaydın kardeşim.
tebrikler, bu yaz bende enez taraflarında sabah gün doğarken ve akşam gün batarken levrek denemelerinde bulunacağım. 60 çeşit rapala koleksiyonunuz içinde en sevdiğiniz rapala modelini bizimle paylaşabilirmisiniz? Bu güzel avlarınızın devamını dilerim.
Abi 5 kilo balık çektikten sonra adamın kolu yorulur zaten 5 gün yatar kaldı ki 5 gün geç yazması normal raporu. Tebrikler Hayrını gör balıkların
Sardalya tipi tüm marka rapalalar hemside mükemmel iş yapıyor.En can alıcısı ise YO-ZURİ CRYSTAL MINNOW C4 90MM ancak suyun derinliğine göre rapalanın gagasını kırdığımdan yine bu rapalayı aratmayan Silverstar NEmmO maket balık 9cm renk kodu 1 iyi akşamlar