Arkadaşlar bende geçte olsa palamut avımı yazayım dedim. Kısacası söyle anlatayım. Balıkçı arkadaşlardan duyardım palamut vurunca 20-30 birden vuruyormuş kayık palamut doluyormuş falan eee benimde kanımda balık yakalamak olduğu için geçen seneden beri palamut zamanının gelmesini 4 gözlen bekledim abartmıyorum resmen 4 gözlen bekledim ama hayallerim her av sonu hüsran desem yalan olmaz ufak tefet palamut yakaladım ama çok ufaklardı iri istavrit kadar desem yalan olmaz sadece bir kere 2 tanesi 650 gram gelen biraz irice palamut (yakaladıklarımın içinde irice) yakaladım. Her av sonrası ne tesadüfki akşam olunca soranlara balık yok demeklen yetindim onlarda genelde dün falanca şu kadar fişmanca şu kadar yakalamış diye cevaplar aldım. Fakat denizde iken benden başka tutanlarada hep baktım hiç kimsenin ben orada iken çektiğini görmedim genelde hep sekiz çizerekten turluyorlardı fakat istavrit vede maalesef çinekop (istavrik büyüklüğünde)çok vardı ben palamuta taktığım için denemedim başka balık yakalamayı. Resim yok ama cep telden çekim yapmışım PALAMUT yakaladığımın İSPATIDIR... NOT: İlk av raporumdur acemilik olabilir afola.. http://www.youtube.com/watch?v=ONYa0nrXzzE
Tebrikler gayet güzel balıklar. Gönül ister ki 20-30 tane birden binsin o çapariye ama sürüye denk gelmek de bir şans. Hiç yoktan iyidir bu kadarı da...
tebrikler gayet basarili bir rapor, kim istemezki 20- 30 tane birden vursun, oda bi sans meselesi iste :thumb: sen tebrik ederim, :thumb: :thumb: :thumb:
Aret ve Semih tşkr ederim . Gelecek sene bayağı iddialıyım bu sene acemilik senesi idi, en az 10 tane olmadan çekim yapmıyacağım dizin dizin çapariye dizeceğim. Millete uyduk kurşunsuz gezdik hep yakalanan balıklarda su üstü olduğu için hep ufaktı bu ikisini 250 gram kurşun takarak 35 iğneli çaparinin yukardan 15. iğnelerinde yakaladım.