Gecikmiş rapor 07.02.2009 Fethiye Ceylan-Orkinos avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avcianil tarafından paylaşıldı.

1. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Merhaba abilerim..Özür dilerim raporu zamanında yetiştiremediğimden dolayı..Okuldan dolayı fazla zamanım olmadı..Ankara'ya dönmeden önce babamın bana büyük sürpriziyle cumartesi günü balığa çıktık..Babam bana söylemedi balığa çıkacağımızı..Sabahın 6 sında babam gelip beni uyandırdığında öğrendim bu güzel gerçeği :).Ve giyinip hemen arabamıza atlayıp, kuzenim, ben ve babam limanın yolunu tuttuk.Tabii ben hala şok içindeydim..Gideceğimiz son gün nasıl balığa çıkabilirdikki ? Hala inanmıyordum..Limana geldiğimizde kaptanımız ve Bülent abi bizi karşıladı.Hemen çözdük halatları ve açıldık sevdiğim maviye..Hemen sırtılarımızı hazırlayıp attık..Geçen hafta açtığım "Ceylan balığı avı" başlıklı konuda yazdığım koya geldiğimizde ben sırtı çekmekten sıkılmıştım ve aşağıya teknedeki yatağa inip biraz kestirmek istedim..O sırada Bülent abimin yeni aldığı strike pro markası sahtesine balık yakalanmışki ben bunu duyduğumda hemen fırladım yataktan..Bülent abinin mücadelesini izledim..Kamışın ucu nasıl eğiliyordu anlatamam..Bülent abi çektide çekti çektide çekti ve müthiş bir ayna..Gelen müthiş bir büyüklükte bir ceylan balığıydı..Herkes bir çığlık attı ! Tebrik ettik Bülent abimizi.Bu kadar uğraş yaptık tutamadık bu balığı ama Bülent abimiz ustalığını bir kere daha gösterdi ve bu balığı çekti..Balık yakalandıktan sonra hemen saldı Bülent abi rapalasını ve 5 dakika sonra gene kamışın ucu eğildi ve 3-5 dakikalık mücadele sonrası yazılı orkinosun aynası geldi..Nasıl bir şanstır bu ? Tabi şansla birlikte tecrübe karışınca böyle oluyor işte :).Bülent abizi gene tebrik ettikten sonra yemli avımıza geçtik..Karagözleri mercanları çektikten sonra bir koyda durduk benim isteğim üzerine..Attık oltaları..Anında bir vuruş !? Çektim 3 köstekli takımımdan sadece 1 iğne kalmıştı..O iğneyede BALON takılmıştı :mad: :mad: .Herkes takımını kestirdikten sonra başka bir koya geçtik..Oradada karagözlerimizi çektikten sonra limana dönene kadar sırtı yaptık ama hiç bir şey gelmedi..Bu günde müthiş bir heyecanla sona erdi..Saygılarımla..
    Fotolar : [​IMG]

2. Okan Gül

Okan Gül Okan

Favori Kamış:
    en güzeli el oltası
    En İyi Avı:
    800 gr Çipura
    Anıl kardeşim avın cok ğüzel gemiş tebrikler :)

3. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    güzel bi gün geçirmişsiniz kardeşim ,bereketlide bi av olmuş kısmetin hep açık olsun :)

4. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Teşekkürler darısı sizlerin başına :)

5. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tebrikler anıl kardeşim,hava güzel,balık lar güzel daha ne olsun:)

6. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Geç olmuş ama çok güzel.Tebrikler.

7. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
  8. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    cressi comanche 75,cressi trpic 2.5mm kıyafetcressi eldiven,cressicoltello knife ,strikepro 11.5 cm,
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    tebrikler ve afiyet olsun. ısparoz ve mercanların yanındaki balığın ne olduğunu söylerseniz... istavrite benziyor ama

9. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler herkese darısı sizlerin başına :) Kova mercanların yanındaki balık akdeniz belalısı balon balığı :eek: .Kendisi teknedeki herkesin takımını kesti..Tam bir baş belası bu balık :eek:

10. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    cressi comanche 75,cressi trpic 2.5mm kıyafetcressi eldiven,cressicoltello knife ,strikepro 11.5 cm,
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    balonun ne olduğunu biliyorum da o kadar küçüğünü hiç görmemiştim