Geçmişte balık avı için ne gibi malzemeler kullanıldığını hiç merak ettiniz mi? İşte size bir kaç örnek. Yaklaşık 90 yıllık bir sahte 1930-40 lı yıllara ait bir sahte 1931 yılına ait bir sahte Bu ise 1920'de üretilmiş. Eski bir fly 1920 yılına ait 5 iğneli bir diğer örnek. Kurbağ modeli eski bir sahte. 1919 yılında üretilen bir diğer örnek. 1918 New York yapımı ilginç bir örnek 1902 yılına ait bir sahte 1900 yılında üretilmiş bir kaşık. 1899 yılına ait bana ilginç gelen bir örnek. 1899 yılına ait alüminyum malzemeden yapılmış bir başka örnek. 1886 yılına ait bir kaşık. Makina Çeşitleri.
Tüm arkadaşlara güzel yorumları için teşekkürler. Konuya bana ilginç gelen bir kaç resim daha ekledim umarım hoşunuza gider.
Beğendiğinize sevindim, yorumlarınız için ben teşekkür ederim. Emreciğim sahte işine el atmışsın ve gayet başarılısın, sende bu merak olduktan sonra makinalarıda yaparsın sen heleki böyle basit olanları
paylaşım için teşekkürler. 3. sahtedeki cam tüpü merak ettim. acaba içine balık gelmesi için bir sıvı falan mı konuluyordu?
İşin aslı bunu bende merak ettim ama bu konu ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Belki söylediğiniz şekilde kullanılıyordur.