Yer. Galata köprüsü Yem.Hamsi Saat.18.00-21.00 İş çıkışı yine kırizimin tutmasıyla soluğu köprüde aldım. Balık gün geçtikçe azalıyor Artık sEzonun sonuna gelıyoruz özlücem paşalar sizi 30 adet dişliyle evime kırizim geçmiş bi şekilde döndüm Herkeze rastgelereeling reeling reeling
ÇOK GÜZEL BİR MANZARA EMİN ARKADAŞIM. TEBRİK EDERİM. GECE BEKLEMELİAVLARA HASRET KALDIM. NASIL ÖZLÜYORUM . İLK FIRSATTA KAÇICAM. TUTAMASAMDA OLSUN . ÇEKTİĞİM EZİYETİN TADI YETER BANA :d
Manzara guzel, luferler de ayna gibi parliyor masallah, yalniz 30 tane deyince merak ettim, evde kac kisisiniz? Kimsenin tuttugu balikta gozumuz yok, Allah daha da cok versin... ama "balik gun gectikce azaliyor" deyip de ardindan "30 tane disliyle eve dondum" deyince insan sormadan edemiyor... Afiyet olsun..
Maşallah Hem bol bol hem boy boy :thumb: ____________________________________ Serkan-Salihli-A rh + Önce senin ağzınamrsparkle Sonra benim ağzıma:hungry:
5 günde bir 30 - 50 balıkla bir aile değil sülale doyar. Sonra da denizde balık bitiyor diye hayıflanırız.
İster sülalemi,ister mahallemi,ister semtimi doyururum,ister günde 3 ögün balık yerim,ister buzluga atar,ister kurutarak,ister konserve yaparım bu kimi ilgilendirirki? Beni bağlayıcı tek bi kural vardır. Oda amatörler için belirlenen tebliğ onada uyuyorum. İnşallah Bursa'da balık boyle bol olurda avlarsınız,sanal alem balıkçılığından kurtulursunuz.
Evde 5 kişiyiz, ama ben balık yemıyorum, yanı 4 kişiyiz balık yiyen. Evet balık gün geçtikçe azalıyor,yanı egeye dogru yavai yavaş gidiyor.çunku en son galatada çıkar ordada bıtınce sezon kapanır.bı ay içindekı avlarıma bakarak her gıttıgımde bıraz daha az tuttugum için azalıyor dedım.
teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda düşlediğin avı yapar ve ezıyet çekmeden kovan dolar rastgelsin
emin bey tebrık ederız dun o mesajlardan sonra ofiste kendı kendımı yedım gtmelyım mutlaka oraya dıyerek ama nafıle benım evden takımları alıp gelene kadar balık keserdı: kesın şans yok darısı cumartesı aksamına
Saol Guray Yanımda yer vardı.sana dicektim ama sen gelene kadar balık kescektı hıc yormak ıstemedım senı. hem sıs nedenıyle vapur seferleride ıptal edılmişti dün. ben senın yerınede tuttum kardeşım inşallah haftasonu tutarsın artık sezon kapanıyor.belkide bu sezonun son çinolarını alıyoruz. rastgelsin kardeşim
Dün valla seni çağırıyordum.Telefonu elime aldım balık vurdu sonra bi kaptırdım kendımı balıga unuttum :S inan msjı bıle yazdım sana ama unuttum sonra göndermeyı:S ne dıyelım kısmet. teşekkur ederım daha guzel avlar senın olsun.
Hem bu lafları deyip hemde denizde balık bitiyor deyip kendini rezil etme bari. Merak etme, Bursa'da da balık çok, benim teknem var, ayrıca çok kaliteli balık bulucumda var istersen gelde sana da amatör balıkçılık zevklerini tattırayım, denizde sadece lüfer, çinekop yok. İpek ile zargana tutalım, deniz anası ile karagöz, zargana ile uzun olta yapalım, karides ile mezgit alalım, boru kurdu ile kiloluk mırmır bile alabiliriz, sonra kumluk alanda pisi avlarız, olmadı sardalya zamanı minekop peşinde koşarız. Hafta sonu böyle bir rapor vereceğini kesinlikle tahmin edebiliyorum fakat Hafta sonuna daha 3 gün var sen yarın git bir daha avlan bu sefer 50 parçadan aşağı tutarsan darılız vallahi, canım denizde balık mı bitecek senin olta ile tutmanla. Kendini de fazla yorma nasıl olsa asıl katliamı pardon asıl balık avını pazar günü yapacaksın, sıkı giyin üşütme, raporlarını okumazsak üzülürüz.
denizde balık bitiyor demedim. balık gittikçe azalıyor dedim. yanı göç ediyor sezon kapanıyor dedım. ama sen yine anlamak ıstedıgın gıbı anladın.sen o avları sayarsın ben yaparım tek farkımız o, senın amacın burda tartışma çıkarıp gündemde kalmak. ben artık raporlarımda senınle tartışmıcam, he o saydığın avları sen balık ısımlerını bılmeden önce yapardım.