bu sevdaya bir kere düştün mü kurtulamazsın.hoş zaten kurtulmak isteyen de yok ama bazen içimden bir an olsun çıksın istiyorum.yeter be yeter artık uyuyacağım...22.00 gibi yatılır asker ocağında 23 e kadar arkadaslarla muhabbet.saat 24.00 dalga sesleri,çipuram,levreğim hadi çıkın artık aklımdan uyuyacağım.saat 1.00 asker donusu ilk olarak(eylul) gerence tarafına mı gitsem foça tarafına mı.saat 2.00 gidince yeni malzemeler alıp eskilerini de bi gozden geçirmek lazım.saat 3.00 acaba ben gelinceye kadar balıklar durur mu oralarda.ya giderlerse ben gelince ya hiç tutamazsam.offffffff offfffff yat artık yat sabah 5.30 da kalkılacak. tüm deniz ve balık sevdalılarına van dan sevgiler.
Bende Gün sayiyorum,Ayni senin gibi Askerde olmasam bile Gel 3 gün gel ! Balik virsü Iste ,Ilaci Recetesi yok...Kurtulus Yok ! Hayirli Tezkereler Van a Selamlar Timur
O günlerde gelecek, sabır ! Balıkçı olmanın bize en iyi öğrettiği şey değil mi sabır;? Sayılı gün çabuk geçer. Sen vatanı beklerken, biz de senin için burada balıkları bekletiriz Merak etme Hayırlı tezkereler diliyorum kardeşim
vatansana canım feda balıklar sızede 15 ay veda vaybe GECERMİ demeyahu gecer tabi arada bı aksıyon yasaman lazım
vay vay vay vay ne dıyem allah kavustursun saglam gıdıp saglam donmek nasıp olsun balıklar bızlere amanet
askerde olanlar ve gidecek tüm arkadaşlara hayırlı teskereler dilerim Allah sevdiklerine sağ salim kavuştursun hepsini
Askerliğinizin şimdiden hayırlı olması dileğiyle. Sağlıkla gidin gelin inşallah. Şimdi belki de moraliniz bozuktur. .Ailesinden, eşinden, çocuklarınızdan ayrılacaksınız. Bende eşimi, ailemi, çocuklarımı Allah'a emanet edip vatan görevini yapmak için Çorum'a gittim. Ama inanın ki askerliğin de kendine göre güzellikleri var. En önemlisi Vatan borcunu ifa etmiş oluyoruz. Bir diğeri çok iyi dostluklarımız oluyor. Şu an bile askerlik günlerimi, arkadaşlarımla muhabbetimi özlediğim anlar oluyor. Sıkıntı, stres yapacağınıza her anın zevkini tatmaya bakın derim. Sağlıcakla kalın..
Herşeyin hayırlısı bakalım her türk erkeğinin yapması gereken bir vazifeyi yerine getiriyorsun.Bu vazifende sana başarılar dilerim.İzmir i düşünüyorsan eğer saat şu an 17,00 yer çanyaka berbat bi sıcaklık var son 2 haftadır poyraz yüzünden denize de açılamadık balıklar öylece duruyorlar Umarım en kısa zaman içersinde burada olur o düşlediğin yerlerden atarsın oltanı...