Bu hediyeler benim tarafımdan seçilmiştir. Daha çok gece avlandığımız için beyaz renkler seçtim. Kırmızı kafa vardı ama sade beyaz ve uygun boyutlarda sahtem yoktu. Üstekiler(2 adet):Fortuna Salti (FS-157) Color 114 10 cm 9 gr. Dalar :0,50 m. En Alttaki : Strike Pro EG-063F Color 005 8,5 cm 8,6 gr. Dalar : 0,60 m Makina : Remixon Target 30 (5.5.1 Devir, 5 bilya, 248 Gr. Önden Kalama) 140 metre 0,30 luk misina sarım kapasitesi. Bunu da Okuma spa pro 25 makinamla birlikte denize düştüğüm için seçtim. İlerde sorun çıkarırsa yedek olsun diye. Son olarak levrek yakaladığım sahteyi göstereyim dedim. 2-3 hafta kadar önce almıştım 10 tl'ye. Çok Teşekkürler...
Haydi bakalım oyuncaklar arttığına göre balıklar da doğru orantılı olarak artsın artık... Umarım trofe levrekler alırsın...
hayırlı uğurlu olsun yeni oyuncakların keşke diğer fortunalar danda alsa idin,aynı renk den çift yapacağına bende vardı açıkcası şans vermeden pembe ye karnını simliye boyamıştım ama o hali ile iş yapar,ben o dönem ryobi pembe iş yaptığı için yedek olarak fortunayı boyamıştım 3 renk daha var levrek aldığın sahtenin serisinden merak ettiğiniz sahte fortunadır arkadaşlar,fiyatı 8tl,Volkan 2tl zarar etmişsin
O fortunalar çok yakışıklıymış kalbimi çaldı gidip bir tanede ben alacağım tutamıyorum ama gelen misafirin karşısında sahtem yok diye çıkmayalım
Abi o da Fortuna salti. Atış erimi, yüzüşü çok güzel. İğneler fena değil. 13 cm. Bulursan almanı tavsiye ederim. maxrap'lara 30 tl vereceğine. 0,30 metre dalar. Çok teşekkürler. Sağol Cemil. Darısı başına. Teşekkür ederim abi. Sağol, sana da rastgelsin.
Teşekkürler Kadir abi. 13 cm'lik fortunalardan 2 tane var zaten. Bi de yeşili var. 9 -10 cm'lik sahtem çok azdı. Genel olarak sahtelerim 11 - 13,6 cm arasında. Başka renk alabilirdim, mesela bir beyaz bir mavi alabilirdim ama %90 gece avlanan biri olduğum için (şahsen sabah suyunda avlanmayı sevsemde) Beyaz, kırmızı göz alayım dedim. Sırt yapısı iç bükey olan ince yapılı bu tip başka marka sahte varmı bilmiyorum ama karşı kıyıdan 2 adet kiloluk levrek çektiler biz çekemedik dediğim bi raporum vardı ya. Karşı kıyıdakiler aynı bu tip sahte kullanıyorlardı. Büyük ihtimal Fortuna'nın mavisiydi o sahteler. 15 metre mesafeden 10 cm sahteyi görüp, sırtından tanıdım. Levrek beni kartal gözlü mü yaptı ne. Ben umutluyum bunlardan, 20 gün sonra denerim sanırım.
Çok teşekkürler Ersen. İnşallah darısı senin başına. Boşver alma artık, yeter elindeki sahteler. İlla alacam dersen tavsiye ederim. Rapala, you-zuri, daiwa'lara dünya para vereceğine bunlarda çok iyi iş görür. Ben yakaladım işte, ötesi varmı :laughing: Teşekkür ederim...