evet arkadaşlar ayın 10 unda verdiğim sıparişler 9. gün içersinde elime ulaştı:thumb: satıcı oldukca hızlı davranmış,puan vereceğim biraz dan adama böyle esnafa can kurban Türkiye de olsa ertesi gün teslim eder bu adam dealextreme de gönderse iyi olacaktı..ne biliyim ürün tedarik sürecimi uzadıidk neyse daha süreç var.. sammy lucky craft su üstü sahteler: Uploaded with ImageShack.us ... 65mm 85mm 100mm tavsiyem 100mm in üstüne çıkmayın bu marka için.. 100mm üstü sıpariş geçip elinize ulaşdığında kocaman birşey görürseniz şaşırmayın.... Uploaded with ImageShack.us 65mm bununla çok haşir neşir olacağım yazın levreksiz günlerde çatal kuyruk..tral gibi balıklar ile çok eğlenceli olacak:thumb: banko yazıyorum.. Uploaded with ImageShack.us banko balık yazıyorumreeling Uploaded with ImageShack.us buda sonuncu güzel:thumb: Uploaded with ImageShack.us ebay dan 45 dolara kargo dahil alınmıştır... şimdi sıra bende de hava çok soğuk,rüzgar ters yönden esiyor sabah kalktım şöyle bir baktım yemedi çok soğuk hava kuzey batı dan esiyor,o tarafdan esince balıklara bir haal oluyor,hiç işim yaver gitmiyor.. bekliyoruz uygun zamanı elimde epey kaşındı
iyi akşamlar kadir bey yeni oyuncakların ile güzel avlar dilerim. mersinde bu sabah çok soğuktu bende kalktım hava çok soğuk olunca bende vaz geçtim.
yeni sahteleriniz gerçekten harika görünüyor hayırlı olsun , sizin gibi tecrubeli biri artık bunları konuşturur da raporlarını görürüz inşalla.Esen Kalın
Abi hayrını gör çok güzel sahteler.Aaaaaaah ah bana yakın levrek meraları olsaaaa bende su üstü kolleksiyonu yapacam daaaaa ne yazıkki yok.
Kadir kardeş hayırlı olsun güle güle kullan, nice trofeler çekmeni dilerim bunlarla. bu arada bi versende birazcık bizim levolarla oynasam onlarla
Hayrını gör sahtelerin. Bol trofe li olsunlar. Daha geçen hafta ebaydan aynı sahtelere detaylıca baktım ama sonunda zaptettim kendimi Az daha bekliyelim bakalım..
sağolun teşekkür ederim sahtelerin hakkını vereceğime adınız gibi emin olun balık atlamaz ise orasına karışmam şaka bir yana.ben böyle cüssesi eğri su üstü sahteleri seviyorum yanlara doğru açılımları güzel oluyor bu tür sahtelerin.. arkasınada levreği kattımmı deymeğin keyfime yanlız su üstüne trofe boyutta bir levrek bindimi çok soğukkanlı davranmak gerek..sahteyi kapması ile kuyruk çırpması bir oluyor ve ani reflex ile dibe dalıyor.. balık saldırmak için hücuma geçiyor ise gelmesi ile çakması bir oluyor.. geçtiğimiz yıl güzel bir boyutta levreği kaçırmıştım...misinamı kesmişti.. donup kalmıştım sahtenin fiyatına gelince..ülkemizde 44tl civarın dan başlıyor..ve aradığımız renk kodları yok.. 3 sahte 82tl gibi bir rakama kargo dahil 9günde geldi, aynı ürünü burdan alsam ki yokidk 130tl civarına alacağım +kargo: 2 3 4 günde geliyor türkiye içi.5günde aldığım ürünler oldu.. okyanuslar ötesinden 9günde geldi beleş kargo şimdi kim kaarlı burdaidk tabiki ben bu saat den sonra ben emin olmadığım sahte yi almam.. o eskidendi.. bir yandan temizlik yapıyorum bir yandan da es acımasız sahteleri toplamıya başlıyorum.. araştırmalar devam ediyor...toplamda 20 çeşit su üstü markaya kadar yolu var şuan mevcut markalar: ima zıpn ziggy sammy riverler popper lar rapala su üstü yozuri su üstü take baits başka ne vardı yavv sahte çok olunca unutuyoruz işte al al bir sefer 2 sefer kullan at kenara o devri bitirmeye hazırlanıyorum inşallah,yaz sonuna yeni bir sayfa açmam lazım...kurtuluş günü ilan edeceğim o günü
Kadir sahtelerin çok yakışıklılarmış iri balıklar yakalamak nasip olsun inşallah.reeling Eğer ucuzundan bişeyler alırsan haber verde bana da alalım ben yurtdışı işinden hiç anlamam.
uygun fiyatlı iş yapan sahte. ryobi strikepro dışında elini attığın 30tl den başlıyor, şöyle eli yüzü düzgün sahte ben ryobi ve strikeproları gözümün önüne getiriyorum.. hayvan yumurtlama dönemi sürecinde,şuanda ufakdan arazi oluyor levrekler nere gidiyorlar bana sorma bilmiyorum bu sebeb den fazla da masraf etmemeni öneririm
Bende isterem elma yanaklardan bende isterem abi gule gule kullan daha sahteyi suya atmadan kamisin ucundan kapsinlar insallah buarada elinden cikaracagin sahteleri haber et banada ozellikle duel varsa bende havada kapabilirim
kadir bey 65mm vede 85mm olan sahtelerin sırt kısmındaki pullar ne kadar gerçekçiler . resimde sanki kabartmalı gibi duruyorlar.hayırlı olsunlar inşallah gerçi sizi tebrik ediyorum doğaya olan saygınıza yakala bırak mantığınıza hepimize örnek olacak bilgi ve birikimlerinizi paylaşmanıza teşekkürler.
Kadir abi hayırlı olsun. İmrenerek baktım görebildiğim tek fotografa. Çok uygun fiyata gelmiş. Güle güle mutlu ve huzurlu günlerde kullan. İlk denemende sahtelerle ilgili yorum yapmanı bekliyorum abi. Ben çok beğendim yüzüşünü. Bakalım uzman olarak sen nasıl bulacaksın?
vay levroların haline güzel seçim nice trofelere inşallah yalnız orta iğnelere misina biraz fazla dolanıyor ama atış menzili güzel güle güle kullanın :thumb: