[/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/ur[/url][/[/url][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]IMG] 11 kasım 2012 pazar günü akdenizin nezih ilçelerinden biri olan iskenderunda düzenlenen 3.sportif olta balıkçılıgı yarışmasına bende katıldım.çekilen kura sonunda 65 nolu avlanma noktasına bütün malzemelerimle yerleştim.hava pek iyi şeyler vadetmiyordu ama hava kararmaya yakın ilk istavritleri alınca birşeyler olabilir diye düşündüm.yem olarak boru kurdu kullandım(sevgili dostum ayhan özbek iskenderun kısmet balıkçılık yarışma için iyi yem tedarik etmişti)av saat 15 ile saat 20 arasında devam etti ama bendeki 5 paket boru kurdu harami balıklar sayesinde saat 19 civarında bitti,genede bu saate kadar 4 adet istavrit 2 adet cipura 11 adette mırmır aldım ve bu balıklarla bu seneki yarışmada 1. oldum.sitemiz üyeleri harikalar yaratıyor sevgili kardeşim Gültekin Gülerle(metallurgist) aynı yarışmada olmak ayrı bir zevkti,herkese rastgele,misinanız saglam igneniz keskin olsun.
Bu seneki yarısmadan haberimiz olmadı. Ama yeni İskenderunlu olarak önümüzdeki sene mutlaka katılmak isterim. Yumurtalıkdan sonra İskenderunda da avlanma kısmeine erelim inşallah.
Öncelikle tebrik ediyorum sayın abim. ödülleri güle güle bol trofeli avlarda kullanman dileği ile. ayrıca teşekkür ediyorum seninle yüz yüze tanışma fırsatı bulup yanyana olmasakta beraber avlanmak büyük keyifti. inşallah seneye de katılmak nasip olur. vesile ile bu gibi forum platformlarına törendede belirttiğim gibi emeği geçenlere burdanda teşekkür ediyorum. gerçekten katkısı büyük onlarında emekleri var üzerimizde. görüşmek dileği ile