arkadaşlar enteresant bir olta balıkcılığı videoyu izlemenizi tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=ujFeKnFx4QA&feature=related
koreli çinli arada pek fark yok çubukla pirinç yer gibi adamların oltasına bak sineklik sanki yav sabredemem ben ona.... murat paylaşım için sağol....
videoyu seyrederken uykum geldi. Birazdaha dayanıp devamımı seyrettim parmak kadar balk tutuyorlar acaba o yöntemle jiging yada spining taktikleri kulanılırmı kullanılırsa nasıl çekilir
saygı duyuyorum gelenektir ama bize zıt biz okadar para dökelim teknik kullanalım buna rağmen arayışlarda bulunalım adamların keyfine bak bide boğazda görmek isterdim ustaları o sinek şapşapları ile dediğim gibi ilkelde olsa gelenektir diyorum artık
o kadar av videosu izlemişimdir bölesini bende ilk defa gördüm ve çok enteresan olduğu için paylaştım..ellerindeki oltalar aslında harika,basit ve güzel bir sistem..
evet turgay zaten benimde ilgimi olta sistemi çekti..yani insan darda kalsa kendi böle bişey yapabilir.. saygılar.
Emin olun bu adamlarda kamisin,makinanin son teknolojisi vardir Adamlarin parasi olmadigindan vs degil bu kullandiklari yontem (zaten cogu avcinin kullanmadigi yada kullanamadigi yelekler var uzerlerinde dikkat ettiyseniz ) Bence degisik bir yontem ile zevk yapmaya calismislar Murat agabaye guzel paylasim.Sagolasin. Rastgele...
Mavilinin dedesi Kore Savaşında bizimkilerle arkadaşmış, her ne şart dahilinde olursa olsun ağzından sigarayı bırakmamayı bizimkilerden öğrenmiş olsa gerek.. Bunca zamandır yüzlerce video izledim hiç birinde ağzında sigara vs görmedim, bu adamı görünce içimden "Türk mü bu yaa diye geçirdim "
Murat bey darılmayın ama avatar resminizi değiştirmeniz mümkün mü acaba? İlk bakışta "nah yapmış" gibi görülüyor.
Onların öyle olta firmaları var ki ))) dünya isimleri ile rakabet halinde, SHINA adlı firmayı incelersen öyle olmadıgını anlarsın
Ben hiç alabalık avlamadım ama akıntının yönünde (fly türü) tüy ile avcılık yapılmaz diye aklımda kalmış duydugum kadarıyla, ilginç bir yöntem...